Manduka - welcOMe Thunder joogamatto, 5 mm
Manduka - welcOMe Thunder joogamatto, 5 mm Manduka - welcOMe Thunder joogamatto, 5 mm Manduka - welcOMe Thunder joogamatto, 5 mm Manduka - welcOMe Thunder joogamatto, 5 mm Manduka - welcOMe Thunder joogamatto, 5 mm Manduka - welcOMe Thunder joogamatto, 5 mm Manduka - welcOMe Thunder joogamatto, 5 mm

Manduka - welcOMe Thunder joogamatto, 5 mm

Matto, jonka kanssa on helppo sanoa TAHDON!

47,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Mandukan welcOMe on miellyttävän pehmeä ja kevyt aloitteleville joogeille suunniteltu “must have” matto. Maton tuntuma ja pito herättää luottamusta ja toimii uskollisena sekä pitkäikäisenä kumppanina kaikissa joogaliitoissa. Tätä mattoa voi käyttää kummin päin tahansa. Kääntöpuolelta löytyvä pitkittäisviiva auttaa pitämään asanat linjassa. TAHDON!

Ominaisuudet:

  • Kevyt, paino noin 1 kg
  • Pituus 172 cm ja leveys 61 cm
  • 5 mm paksu
  • Pitkittäisviiva asanoiden linjauksen avuksi
  • Suljettu ja tiivis solurakenne estää hien pääsyn maton sisään
  • Ympäristöystävällinen valmistus

Säilytys

Rullaa Mandukan welcOMe -joogamatto, siten että maton pintapuoli (viimeistellympi puoli) on ulospäin. Tämä auttaa pitämään maton kulmat alhaalla harjoituksissasi.

Puhdistus

Suosittelemme puhdistukseen Mandukan omaa joogamaton puhdistusainetta tai mitä tahansa kodista löytyvää, ei liuottavaa, puhdistusainetta levitettynä nihkeään pyyhkeeseen tai sieneen. Ripusta kuivumaan auringon paisteeseen. Älä puhdista mattoa puutarhaletkulla, älä upota sitä veteen, laita pesukoneeseen tai käytä pölynimuria - se voi rikkoa koneesi ja vahingoittaa mattoa! Jos olet epävarma kuinka puhdistaa joogamatto, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@treenikamat.fi, jotta voimme auttaa.

Mandukan welcOMe -joogamatto on suunniteltu pitkäikäiseksi ja kestämään kauan, mikä omalta osaltaan auttaa pitämään kurissa maailman jätetaakkaa. Vuosittain iso kasa joogamattoja heitetään roskiin ja monissa niistä on ympäristölle haitallisia aineita, jotka kuormittavat planeettamme sietokykykä aivan turhaan. Lisäksi huonolaatuisissa joogamatoissa käytetään aineita, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa ympäristölle jo valmistuksen aikana muun muassa vapautumalla ilmäkehään. Mandukan welcOMe -joogamatot valmistetaan aina luontoa kunnioittaen, siten että ympäristö ei kärsi maton valmistuksessa, sen käytön aikana tai sen jälkeen. 

Pituus:
61 cm
Leveys:
172 cm
Paino:
1 kg