Manduka - PROlite® Purple, joogamatto, 4,7 mm
Manduka - PROlite® Purple, joogamatto, 4,7 mm Manduka - PROlite® Purple, joogamatto, 4,7 mm Manduka - PROlite® Purple, joogamatto, 4,7 mm Manduka - PROlite® Purple, joogamatto, 4,7 mm Manduka - PROlite® Purple, joogamatto, 4,7 mm

Manduka - PROlite® Purple, joogamatto, 4,7 mm

Tuotetta rajoitettu erä.
79,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

PRO Lite on standardikokoinen, kevyempi malli Manudan Pro joogamatosta.  Mattoa on helppo kantaa mukana, sitä voi käyttää ulkona ja sisällä ja sen pito vain paranee käytössä. Maton pintakuitu on täysin suljettu, eli se ei päästä maton sisään likaa tai hikeä. Lisäksi matolla on valmistajan elinikäinen takuu!

Siinä on hyvä pito, matto on tukeva ja napakka materiaali tekee seisoma-asanoista vakaita. Manduka Pro Lite matto on valmistettu poikkeuksellisen kestävästä materiaalista. Valmistusprosessilla on Oeko Tex Non-Toxic Manufacturing -hyväksyntä. Siksi matolla onkin elinikäinen takuu.

Mandukan PROlite joogamatto on tiivis, pehmeä, miellyttävä eikä se koskaan - takuuvarmasti - kulu puhki!

Ominaisuudet:

  • Maton koko on 180 cm x 61 cm ja paksuus 4,7 mm. Paino 1,8 kg.
  • Suuri suorituskyky kevyessä paketissa
  • Maton pinnan suljetut solut estävät hien ja kosteuden pääsemisen maton sisään, mikä ehkäisee bakteerien kasvua. (Ideaalinen matto esim. Hot joogaan, Ashtangaan ja Flow-harjoituksiin)
  • Erittäin tiivis pehmuste, joka on vertaansa vailla - suojaa niveliä kaikilla alustoilla
  • Joogamaton pinta on viimeistelty joogin optimaalisen liikkuvuuden ja pidon takaamiseksi
  • Kestävää kehitystä kunnioittava insinöörityö maton suunnittelussa takaa sen, että matto ei kuoriudu, hilseile tai haalistu käytössä - päinvastoin, käyttökokemus paranee käytössä!
  • Patentoitu pohjakuvio ei anna maton liukua alustalla
  • OEKO-TEX sertifioitu, päästötön valmistus - ei sisällä lateksia

Säilytys

Rullaa Mandukan PROlite -joogamatto, siten että maton pintapuoli (viimeistellympi puoli) on ulospäin. Tämä auttaa pitämään maton kulmat alhaalla harjoituksissasi.

Käyttöönotto

Mandukan PROlite -joogamattojen pinta paranee käytössä. Käyttäjien kokemusten mukaan paras tapa ottaa joogamatto käyttöön on käyttää sitä päivittäin. Toinen tapa on ripotella karkeaa merisuolaa matolle, lisätä hieman vettä ja sen jälkeen harjata kovalla harjalla ennen kuin jättää ilmakuivatukseen aurinkoon.

Puhdistus

Suosittelemme puhdistukseen Mandukan omaa joogamaton puhdistusainetta tai mitä tahansa kodista löytyvää, ei liuottavaa, puhdistusainetta levitettynä nihkeään pyyhkeeseen tai sieneen. Ripusta kuivumaan auringon paisteeseen. Älä puhdista mattoa puutarhaletkulla, älä upota sitä veteen, laita pesukoneeseen tai käytä pölynimuria - se voi rikkoa koneesi ja vahingoittaa mattoa! Jos olet epävarma kuinka puhdistaa joogamatto, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@treenikamat.fi, jotta voimme auttaa.


Mandukan PROlite -joogamatto on suunniteltu pitkäikäiseksi ja kestämään vähintään yksi elinikä, mikä omalta osaltaan auttaa pitämään kurissa maailman jätetaakkaa. Vuosittain iso kasa joogamattoja heitetään roskiin ja monissa niistä on ympäristölle haitallisia aineita, jotka kuormittavat planeettamme sietokykykä aivan turhaan. Lisäksi huonolaatuisissa joogamatoissa käytetään aineita, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa ympäristölle jo valmistuksen aikana muun muassa vapautumalla ilmäkehään. Mandukan PROlite -joogamatot valmistetaan aina luontoa kunnioittaen, siten että ympäristö ei kärsi maton valmistuksessa, sen käytön aikana tai sen jälkeen. Mandukan PROlite -joogamattojen valmistusprosessi on sertifioitu turvalliseksi ihmisille OEKO-TEX:in, Euroopan tekstiilialan ympäristöviranomaisen puolesta. 

Pituus:
12 cm
Korkeus:
61 cm
Leveys:
12 cm
Paino:
1.8 kg