Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille. Aina nopeat ja edulliset toimitukset!
PRO
PRO
PRO
PRO
PRO
PRO
PRO
PRO
PRO
PRO
PRO

PRO "Almost Perfect", joogamatto, 6 mm

94,90 €
sis. 24 % ALV
Mandukan melkein täydelliset PRO -matot ovat kaikki ainutlaatuisia, mutta silti 100% suorituskykyisiä
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Melkein täydelliset ”Almost Perfect” joogamatot voivat poiketa ulkonäöltään ja mitoiltaan muun muassa:

 • pituudessa
 • paksuudessa
 • painossa
 • pinnassa voi olla puutteita
 • pohjassa voi olla jälkiä
 • värisävyt voivat vaihdella

Tästä huolimatta jokainen matto on laatutestattu ja niiden suorituskyky on sama kuin tavallisten PRO-mattojen. Vaikka elinikäinen takuu ei koske "Almost Perfect"-mattoja, tiedämme, että ne kestävät (ja rakastat niitä) vuosia!

Manduka PRO® ei syyttä inspiroi käyttäjiään ympäri maailmaa - uskomattoman tiivis joogamatto, joka hakee vertaistaan kaikissa mukavuus- ja käytettävyysasteissa. Erinomainen pito ja upea muotoilu yhdessä viimeistellyn mutta yksinkertaisen kokonaisuuden kanssa tekee joogaharjoituksestasi silkkaa nautintoa.

Kun haluat parasta, maton joka on joogaohjaajien valitsema, on todella vain yksi valinta: Manduka PRO.

Ylellisen tiivis ja reilun kokoinen joogamatto, erityistä mukavuutta ja vaimennusta vaativalle käyttäjälle. PRO on suunniteltu suorituskyvyn ja äärimmäisen kestävyyden takaamiseksi – takuulla.


Ominaisuudet:

 • Maton koko on 180 cm x 66 cm ja paksuus 6 mm
 • Paino: 3,4 kg
 • Suuri suorituskyky kevyessä paketissa
 • Maton pinnan suljetut solut estävät hien ja kosteuden pääsemisen maton sisään, mikä ehkäisee bakteerien kasvua. (Ideaalinen matto esim. Hot joogaan, Ashtangaan ja Flow-harjoituksiin)
 • Erittäin tiivis pehmuste, joka on vertaansa vailla - suojaa niveliä kaikilla alustoilla
 • Joogamaton pinta on viimeistelty joogin optimaalisen liikkuvuuden ja pidon takaamiseksi
 • Kestävää kehitystä kunnioittava insinöörityö maton suunnittelussa takaa sen, että matto ei kuoriudu, hilseile tai haalistu käytössä - päinvastoin, käyttökokemus paranee käytössä!
 • Patentoitu pohjakuvio ei anna maton liukua alustalla
 • OEKO-TEX sertifioitu, päästötön valmistus - ei sisällä lateksia


Säilytys

Rullaa Mandukan PRO -joogamatto siten, että maton pintapuoli (viimeistellympi puoli) on ulospäin. Tämä auttaa pitämään maton kulmat alhaalla harjoituksissasi.

Käyttöönotto

Mandukan PRO -joogamattojen pinta paranee käytössä. Käyttäjien kokemusten mukaan paras tapa ottaa joogamatto käyttöön on käyttää sitä päivittäin. Toinen tapa on ripotella karkeaa merisuolaa matolle, lisätä hieman vettä ja sen jälkeen harjata kovalla harjalla. Matto kannattaa jättää ilmakuivatukseen aurinkoon.

Puhdistus

Suosittelemme puhdistukseen Mandukan omaa joogamaton puhdistusainetta. Puhdista matto nihkeällä pyyhkeellä tai sienellä. Ripusta kuivumaan auringon paisteeseen. Älä puhdista mattoa puutarhaletkulla, älä upota sitä veteen, laita pesukoneeseen tai käytä pölynimuria - se voi rikkoa koneesi ja vahingoittaa mattoa! Jos olet epävarma kuinka puhdistaa joogamatto, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@treenikamat.fi - autamme mielellämme.


Kestävä kehitys

Mandukan PRO -joogamatto on suunniteltu pitkäikäiseksi ja kestämään vähintään yksi elinikä, mikä omalta osaltaan auttaa pitämään kurissa maailman jätetaakkaa. Vuosittain iso kasa joogamattoja heitetään roskiin ja monissa niistä on ympäristölle haitallisia aineita, jotka kuormittavat planeettamme sietokykykä aivan turhaan. Lisäksi huonolaatuisissa joogamatoissa käytetään aineita, jotka vapautumalla ilmakehään voivat aiheuttaa vahinkoa ympäristölle jo valmistuksen aikana. 

Mandukan PRO -joogamatot valmistetaan aina luontoa kunnioittaen, siten että ympäristö ei kärsi maton valmistuksessa, sen käytön aikana tai sen jälkeen. Mandukan PRO -joogamattojen valmistusprosessi on sertifioitu turvalliseksi ihmisille OEKO-TEX:in, Euroopan tekstiilialan ympäristöviranomaisen puolesta. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: ALMSTPRFCTPL716MM
Tuotenumero: 846698058943,846698030819,46698058981,846698001468