Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
Enlight™ Lean joogabolsteri, midnight
Enlight™ Lean joogabolsteri, midnight
Enlight™ Lean joogabolsteri, midnight
Enlight™ Lean joogabolsteri, midnight
Enlight™ Lean joogabolsteri, midnight

Enlight™ Lean joogabolsteri, midnight

54,90 €
sis. 24 % ALV
Mandukan Enlight ™ Lean Bolster on kevyt, ohut, suorakulmainen bolsteri, jossa on joustava ja pitkäikäinen 30% kierrätyskuitutäyte.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 43101A030
Tuotenumero: 846698030949

Mandukan Enlight ™ Lean Bolster on kevyt, ohut, suorakulmainen bolsteri, jossa on joustava ja pitkäikäinen 30% kierrätyskuitutäyte. Täyte antaa pehmeän ja kevyen tuen.

Tukevalla kantokahvalla varustettu Enlight™ Lean joogabolsteri on erinomainen vaihtoehto kohdennettuihin venytyksiin. Sen antamaa tukea voidaan helposti täydentää muilla bolstereilla tai joogan apuvälineillä.

Joogabolstereita käytetään yleisesti restoratiivisessa joogassa, raskausajan joogassa ja Iyengarissa, mutta sopivat toki jokaiseen joogaatyyliin. Bolsterit ovat erityisen hyödyllisiä rauhoittavissa ja meditatiivisissa liikkeissä.

Jotkin joogit tykkäävät käyttää bolsteria polvien tai selän alla Savasanan aikana mukavuuden lisäämiseksi. Joogabolsterin käyttö rinnan ja sydämen avaamiseen sekä hengitykseen keskittymisen apuvälineenä on miellyttävää.


Ominaisuudet:

  • Paino: 0,45 kg
  • Koko: 74 cm x 18 cm x 8 cm
  • Ulkokangas on pehmeää, ylellisen tuntuista ja imukykyistä eQua-mikrokuitukangasta, joka pitää sinut kuivana ja harjoittelusta miellyttävämpää
  • Piilotettu vetoketjurakenne
  • Irrotettava ulkokangas. Helposti puhdistettavissa
  • Kätevä, kestävä ja helppo kuljettaa. Faux-mokkanahasta tehty Manduka logoyksityiskohta
  • 30% kierrätettyä polyesterikuitua
  • Väri: tumman sininen/harmaa

Hoito- ja pesuohje

Pesu: Irrota ulkokangas sisätyynystä. Konepesu viileällä vedellä yhdesssä samanväristen pyykkien kanssa. Ripusta tai rumpukuivaa kevyesti. Rumpukuivaus on suositeltavaa.

Kestävä kehitys

Bolsteri valmistettu eQua®-mikrokuitukankaasta. eQua® on kierrätettävästä synteettisestä mikrokuitukangasta, joka on suunniteltu parhaan suorituskyvyn ja kestävyyden varmistamiseksi.