Manduka - eKO® Terra joogamatto, musta
Manduka - eKO® Terra joogamatto, musta Manduka - eKO® Terra joogamatto, musta Manduka - eKO® Terra joogamatto, musta Manduka - eKO® Terra joogamatto, musta

Manduka - eKO® Terra joogamatto, musta

Tuotetta rajoitettu erä.
73,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Maapallon ehdoilla suunniteltu eKO Terra on samaa luonnollista luonnonkumia kuin sen edeltäjänsä suosittu eKO joogamatto. Teksturoitu päällinen, joka on valmistettu juuttikuiduista tekee matosta luonnollisen kauniin lisäyksen jokaiseen koti- tai studioharjoitukseen.

Mandukan eKO® on valmistettu kestävästi korjatusta luonnonkumista. Toisin kuin muut saatavilla olevat luonnonkumimatot, eKO:n valmistuksessa käytetyt vaahdotusaineet ovat kokonaan myrkyttömiä. Pito tulee luonnonkumista, joka on luontoa ajatellen kerätty, joten matto tukee sekä sinun joogaasi että maapallon kestävää kehitystä.

 Ominaisuudet

  • Mitat: 173 x 61 cm; paksuus 4 mm
  • Paino: 2 kg
  • Valmistettu biologisesti hajoavasta, ei-Amazonin korjatusta luonnonkumipuusta, jossa ei ole käytetty myrkyllisiä vaahdotusaineita tai AZO -väriaineyhdisteitä
  • 99% lateksiton ja valmistettu ilman PVC:tä tai haitallisia pehmittimiä
  • Jätteetön valmistusprosessi. Kaikki joogamaton valmistuksesta syntyvä roska on kerätty ja hyödynnetty siten, että prosessin lopputuloksena ei synny jätettä.

Puhdistus

Kaikki eKO -sarjan matot voidaan puhdistaa pyyhkimällä matto Manduka Natural Rubber Mat Wash -puhdistusaineilla. Ei saa liottaa tai upottaa veteen, eikä käyttää minkäänlaista saippuaa puhdistukseen, koska se vaarantaa maton suorituskyvyn ja eheyden.

Säilytys

Älä jätä mattoa alttiiksi suoralle auringonvalolle. Jos matto on kastunut, anna maton kuivua ennen sen rullaamista.

Suolamenetelmä ei ole tarkoitettu eKO-matoille.

Mandukan eKO-sarjan matot ovat luonnollisia joogamattoja, jotka on valmistettu luontoa kunnioittavasti kerätystä puukumista. Lisäksi, sen sijaan että vahvistamiseen olisi käytetty synteettisiä polyestereitä, Manduka on valinnut käyttöönsä polyesterin ja puuvillan sekoituksen. Käyttäjien palautteen sekä joogamatoista julkaistujen arvosteluiden perusteella, Mandukan eKO -joogamatot ovat korkealaatuisia joogamattoja, jotka - sen lisäksi että ovat erinomaisia kaikille joogeille - ovat hyväksi myös luonnolle.

Pituus:
12 cm
Korkeus:
61 cm
Leveys:
173 cm
Paino:
2 kg