Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille. Aina nopeat ja edulliset toimitukset!
Madagaskarin vanilja, tuoksuöljy, 10 ml

Madagaskarin vanilja, tuoksuöljy, 10 ml

2,90 €
sis. 24 % ALV
Hienovaraisen tuoksunsa ansiosta, vanilja on yksi laajimmin käytetyistä parfyymeistä. Vaniljan tuoksu on lempeä, makea ja trooppinen.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Hienovaraisen tuoksunsa ansiosta, vanilja on yksi laajimmin käytetyistä parfyymeistä. Vaniljan tuoksu on lempeä, makea ja trooppinen, aivan kuten päivä Madagaskarilla. 

Vaniljalla on rauhoittava vaikutus, ja sen sanotaan olevan kuin balsamia sielulle. Kokeile tuoksua avuksi unettomuuteen ja levottomuuteen. Lisäksi vaniljan aromi nostaa luovuutta ja kykyä ymmärtää asioita laajemmassa mittakaavassa.

Tuoksuöljyn käyttö:

Täytä tuoksuöljylyhty vedellä ja lisää noin 5 tippaa tuoksuöljyä. Sytytä tuikkukynttilä ja aseta se lyhdyn alle. Kun vesi kuumenee ja alkaa haihtua, aromaattinen tuoksu vapautuu huoneilmaan. Huolehdi riittävästä vedestä, jotta öljy ei pääse palamaan pohjaan tai syttymään tuleen. Tuoksuja käytetään usein hieronnan, joogan, meditaation ja aromaterapian yhteydessä, sillä niillä on voimakkaasti mielialaan vaikuttava vaikutus. Tuoksuöljyt valmistetaan synteettiseen pohjaan, eikä niitä tule käyttää iholle laimentamattomana. 


Tuotetiedot:

  • Tuoksuöljy
  • Käyttötarkoitus: aromaterapia
  • Pakkauskoko 10 ml
  • Vaniljan tuoksu
  • Tarkoitettu käytettäväksi tuoksuöljylyhdyssä, ei sovellu hierontaan.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 5902
Tuotenumero: 8906051435902