Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
FireLighting Kit, tulentekopakkaus
FireLighting Kit, tulentekopakkaus
FireLighting Kit, tulentekopakkaus
FireLighting Kit, tulentekopakkaus
-22%

FireLighting Kit, tulentekopakkaus

22 % alennus
17,86 € 22,90 €
sis. 24 % ALV
Tämä pakkaus sisältää kaiken täydellisen leirinuotion pystyttämiseen, nimittäin tulukset, sytytystikun ja FireFork makkaratikun pään.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 50674740
Tuotenumero: 7331423008605

Tämä pakkaus sisältää kaiken täydellisen leirinuotion pystyttämiseen. Nimittäin FireSteel 2.0 tulukset, Tinder-on-a-Rope sytytystikun ja FireFork makkaratikun pään.
 

Original Fire Steel® tulustikku sytyttää nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin muutamalla raapaisulla vaikeissakin sääoloissa. Toimii hyvin myös märkänä ja korkealla. Tulukset tuottavat n. 3000°C kipinöitä. Äärimmäisen pitkäikäinen ja kestävä. Sillä sytyttää jopa 3000 kertaa. Soveltuu retkeilyyn, mökkeilyyn, kalastus- ja metsästysreissuille.
 
Tinder-On-A-Rope on ripustuslenkillä varustettu tervastikku, joilla sytytät helposti tulen kaikissa olosuhteissa. Luonnonmukaisin menetelmin Meksikossa sytykekäyttöön viljellystä metsästä tuotettua 80% pihkapitoisuuden omaavaa puuta. Raaputa veitsellä tai tuluksen raapaisulevyllä hieman purua sytykkeeksi tai tee tikkuun veitsen kärjellä kuoppa, johon sytytät tulen FireSteel tuluksilla, jonka jälkeen pystyt ohjaamaan tasaisesti palavan sytytysliekin haluamaasi paikkaan. Yksi tikku riittää helposti vuoden tarpeisiin. Tikku voidaan sammuttaa ja käyttää uudelleen. Palaa erittäin kuumana, pitkään ja toimii myös täysin märkänä! Pituus n. 15 cm
 
FireFork on teräksinen makkaratikun pikaliitospää, joka lukittuu helposti keppiin tai puutikkuun. Mahdollistaa makkaran, kalan tai vihannesten kypsyttämisen kaikkialla missä on tulta ja kulkee reissussa mukana. Irrotettavissa nopeasti käytön jälkeen seuraavaa kertaa varten. Helppo kuljettaa piikit työnnettynä toimitukseen kuuluvaan suojakoteloon. Suojakotelossa kiinnityspiste kiinnitysnarulle.


Valmistettu Ruotsissa.