Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Aktiivihiili vaihtosuodatin, 2-pack
Loppunut

Aktiivihiili vaihtosuodatin, 2-pack

18,90 €
sis. 24 % ALV
LifeStraw aktiivihiilisuodattimen vaihto-osa. Yksi suodatin puhdistaa jopa 100 litraa vettä. Helppo vaihtaa.
Loppunut

LifeStraw aktiivihiilisuodatin poistaa vedestä klooria, orgaanisia kemiallisia aineita sekä hiekkaa ja sameutta. Parantaa samalla myös veden makua ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. 

LifeStraw pillin aktiivihiilisuodatin on vaihdettava säännöllisin väliajoin, jotta suodatusteho säilyy tarpeeksi hyvänä. Yksi suodatin puhdistaa noin 100 litraa vettä. Suodattimen vaihtaminen on helppoa – et tarvitse siihen edes työkaluja! 

Pakkauksessa tulee kaksi vaihdettavaa aktiivihiilisuodatinta. Ne ovat yhteensopivia kaikkien LifeStraw Go-,  Universal-, ja Steel -pullojen kanssa. Ostaessasi LifeStraw tuotteita, teet samalla hyvää. Jokaisesta ostosta lahjoitetaan vuodeksi puhdasta juomavettä lapselle, jolla ei siihen muuten olisi mahdollisuutta! 

LifeStraw-aktiivihiilisuodattimet parantavat veden makua poistamalla kemikaaleja, kuten klooria ja hajuja. Aktiivihiiltä on käsitelty erityisillä prosesseilla miljoonien pienten huokosten avaamiseksi hiiliatomien välillä. LifeStraw käyttää edistyksellistä, erikoisvalmistetta, joka on valmistettu kuiduista perinteisen rakeistetun hiilen sijaan, mikä parantaa pitkäikäisyyttä ja suorituskykyä. Tämä prosessi toimii adsorptiolla - epäpuhtaudet jäävät loukkuun hiilen huokosrakenteen sisään ja sitoutuvat kuitujen pintoihin. Ajan myötä, kun kaikki pinta-alat ovat täynnä, hiilisuodatin on vaihdettava.


 Tuotetiedot:

  • Poistaa vedestä klooria, orgaanisia kemiallisia aineita sekä hiekkaa ja sameutta
  • Parantaa samalla veden makua
  • Yhteensopiva kaikkien LifeStraw GO-, Universal- ja Steel- pullojen kanssa
  • Pakkaus sisältää 2 hiilisuodatinta
  • Riippumattomasti laboratoriotestattu
  • Ostoksellasi on vaikutusta: yksi osto, yksi lapsi, yksi vuosi puhdasta vettä!
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 39010012
Tuotenumero: 7640144283636
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.