Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Laventeli, citronella & salvia, suitsukekimppu, 10 cm
Loppunut

Laventeli, citronella & salvia, suitsukekimppu, 10 cm

7,90 €
sis. 24 % ALV
Mielenkiintoinen tuoksuyhdistelmä raikasta citronellaa ja rauhoittavaa laventelia.
Loppunut

Mielenkiintoinen tuoksuyhdistelmä raikasta citronellaa ja rauhoittavaa laventelia.

Salvia on yksi käytetyimmistä pohjatuoksuista suitsukkeissa. Salviaa käytetään usein puhdistusrituaaleissa, sillä sen uskotaan karkottavan negatiivisia energioita ja pahoja henkiä. Mielenkiintoinen yhdistelmä rauhoittavaa ja unen laatua parantavaa laventelia, sekä raikasta citronellaa. Sitruspohjaiset öljyt ovat tunnettuja luontaisena hyönteisten karkottajana, eli suitsuketta voi polttaa myös esimerkiksi terassilla kesäaikaan myrkyttömänä hyttysten karkottajana. 


Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä lehtinä tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään.

Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, ja savua löyhytellään avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta.


Tuotetiedot:

  • Laventelin ja citronellan tuoksuisia salvianlehtiä
  • Paloaika: 1–2 tuntia
  • Koko: 10 cm nippu
  • Raikas tuoksu.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 43543
Tuotenumero: 7434626543543
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.