Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Lasten neopreeniasu, lyhythihaninen
Lasten neopreeniasu, lyhythihaninen

Lasten neopreeniasu, lyhythihaninen

29,90 €
sis. 24 % ALV
Lyhythihainen ja -lahkeinen märkäpuku lapsille ja nuorille. Lyhyillä hihoilla ja lahkeilla varustetussa puvussa liikkuminen on hieman helpompaa.
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Lyhythihainen ja -lahkeinen märkäpuku lapsille ja nuorille. 

Vesiurheiluun suunniteltu neopreenipuku pitää kehon lämpimänä viileässä vedessä. Soveltuu esimerkiksi surffaukseen, sukellukseen ja suppailuun. Lyhyillä hihoilla ja lahkeilla varustetussa puvussa liikkuminen on hieman helpompaa. McSailorin märkäpuku on noin 2 mm paksua neopreeniä. Pitkä vetoketju selän puolella helpottaa pukemista. Puvusta on saatavilla 6 kokovaihtoehtoa. Valitse napakka koko, sillä puku venyy hieman kastuessaan. Uimisen kannalta tärkeintä on, että kädet pääsevät pyörimään vapaasti. Suuntaa antava kokotaulukko kuvissa. 

McSailor -märkäpuku on tarkoitettu käytettäväksi kesällä (toukokuu-elokuu), kun veden lämpötila on yli 15 astetta. Märkäpuvun lämmittävyys perustuu ihon ja puvun väliin jäävään eristävään vesikerrokseen, joka lämpenee nopeasti kehonlämmön vaikutuksesta. Puku myös suojaa ihoa hankaumilta ja pieniltä kolhuilta. Lisäksi neopreenipuku kelluttaa hiukan, mikä tekee uimisesta helpompaa. 


Tuotetiedot:

  • Neopreeniasu vesiurheiluun
  • Suunniteltu kesäkäyttöön
  • Materiaalin paksuus 2 mm
  • Vetoketju takana
  • Lyhyet hihat ja lahkeet
  • Väri: musta/harmaa/oranssi.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 40364
Tuotenumero: 6418025403647
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.