Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
Kylmäkivihierontasetti, 15 kiveä
Loppunut

Kylmäkivihierontasetti, 15 kiveä

49,90 €
sis. 24 % ALV
Kylmäkivet ovat tärkeä osa kuumakivihierontaa. Kuumien ja kylmien kivien vaihtelu kiihdyttää aineenvaihduntaa, voimistaa verenkiertoa ja rauhoittaa hermostoa.
Loppunut
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: BNCS15
Tuotenumero: 3662348037970

Kylmäkivet ovat tärkeä osa kuumakivihierontaa. Kuumien ja kylmien kivien vaihtelu kiihdyttää aineenvaihduntaa ja voimistaa verenkiertoa sekä rauhoittaa hermostoa.

Tämä perustuu kuumien kivien verisuonia laajentavaan vaikutukseen ja kylmien kivien supistavaan vaikutukseen - kiviä vaihtelemalla voidaan siis tehostaa verenkierron liikettä pumppaamalla suonistoa. Tehostunut verenkierto saa ravinteet ja elimistön käyttämän hapen kulkemaan paremmin ja palautuminen nopeutuu.

Kivillä tehtävä hoito on kivutonta ja vaikuttaa jopa parin sentin syvyyteen ollen osittain jopa tehokkaampaa kuin käsin tehtävä syväkudoshieronta. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut. Kylmäkiviä voi käyttää myös ihon ärsytyksen helpottamiseksi. Kylmäkiviä voi käyttää koko keholle sekä kasvoille, lihastulehduksiin, jännittyneisiin lihaksiin ja nesteturvotukseen.

Jäähdytä kivet laittamalle ne pakastimeen. Kun kivet ovat noin -10°C -asteisia, kääri kivet pyyhkeen sisään ja voit aloittaa kylmäkivikäsittelyn.


Tuotetiedot:

  • Materiaali: valkoinen, sileä marmori
  • 3 x suuri soikio 8,5 x 5,5 x 1,8 cm
  • 6 x keskikokoinen soikio 6,7 x 4,5 x 1,8 cm
  • 6 x pieni soikio 4 x 3 x 0,9 cm
  • Sininen samettipussi.