Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Kuumakivihierontasetti, 40 kiveä
Kuumakivihierontasetti, 40 kiveä
Kuumakivihierontasetti, 40 kiveä
Kuumakivihierontasetti, 40 kiveä
Loppunut

Kuumakivihierontasetti, 40 kiveä

92,90 €
sis. 24 % ALV
Kuumikivihieronta helpottaa stressiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa, lievittää kipua ja tehostaa käsin tehtävää hierontaa. Syvästi rentouttava hieronta.
Loppunut

Kuumikivihieronta helpottaa stressiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa, lievittää kipua ja tehostaa käsin tehtävää hierontaa.

Kuumakivihieronta on syvästi rentouttavaa. Kuumien kivien lämpö helpottaa kireitä lihaksia syvältä ja on siksi todella tehokas palautumistapa. Teho perustuu lämmön verisuonia laajentavaan ja pinnalle nostavaan vaikutukseen, joka ulottuu syvälle kudoksiin. 

Kuumakivihierontasetin kivien basaltti on vulkaaninen kivilaji, joka säilyttää lämmön pitkään. Toimitetaan kätevässä ja tyylikkäässä bamburasiassa.

Kuumikivihierontaa voi tehostaa vaihtelemalla kuumien kivien kanssa kylmiä kiviä. Myymme kylmäkivihierontasetin erikseen. Kuumien ja kylmien kivien vaihtelu kiihdyttää aineenvaihduntaa entisestään ja voimistaa verenkiertoa sekä rauhoittaa hermostoa.

Kivet voi lämmittää esimerkiksi lämmittämällä uunissa noin puoli tuntia 60°C -asteessa tai keittämällä niitä noin 5 minuutin ajan kiehuvassa vedessä, josta ne poistetaan varovasti pihdeillä tai kauhalla. Kääri kivet pyyhkeeseen ja taputtele kuivaksi ennen hieronnan aloittamista. Varmista, että kivet eivät ole liian kuumia, ennen hieronnan aloittamista.


Tuotetiedot:

  • Sisältää yhteensä 40 kiveä
  • 8 isoa kiveä (selkä, jalat): 7,5 x 5,5 x 2,5 cm 
  • 16 keskikokoista kiveä (kädet, käsivarret): 6,5 x 4,5 x 1,7 cm 
  • 6 pientä kiveä (otsa, kaula, kasvot): 3,5 x 2,5 x 1,5 cm 
  • 4 kipupiste-kiveä: 8 x 2,5 x 1,5 cm 
  • 4 pyöreää kasvokiveä: 2 x 2 x 0,8 cm 
  • 2 ovaalin muotoista (valkoista) marmorikiveä: 4 x 3 x 0,8 cm 
  • Toimitetaan kätevässä säilytyslaatikossa (bambua)
  • Materiaali: sileä basaltti.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: HS40N
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.