Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Kuumakivihierontasetti, 20 kiveä
Kuumakivihierontasetti, 20 kiveä
Kuumakivihierontasetti, 20 kiveä
Loppunut

Kuumakivihierontasetti, 20 kiveä

44,90 €
sis. 24 % ALV
Kuumikivihieronta helpottaa stressiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa, voi lievittää kipua ja tehostaa käsin tehtävää hierontaa. Syvästi rentouttava hieronta.
Loppunut

Kuumakivihieronta on syvästi rentouttavaa. Kuumien kivien lämpö helpottaa kireitä lihaksia syvältä ja on siksi todella tehokas palautusmistapa. 

Kuumikivihieronta helpottaa stressiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa, voi lievittää kipua ja tehostaa käsin tehtävää hierontaa. Teho perustuu lämmön verisuonia laajentavaan ja pinnalle nostavaan vaikutukseen, joka ulottuu syvälle kudoksiin. 

Kuumakivihierontasetin kivien basaltti on vulkaaninen kivilaji, joka säilyttää lämmön pitkään.

Kuumikivihierontaa voi tehostaa vaihtelemalla kuumien kivien kanssa kylmiä kiviä. Myymme kylmäkivihierontasetin erikseen. Kuumien ja kylmien kivien vaihtelu kiihdyttää aineenvaihduntaa entisestään ja voimistaa verenkiertoa sekä rauhoittaa hermostoa.

Kivet voi lämmittää esimerkiksi lämmittämällä uunissa noin puoli tuntia 60°C -asteessa tai  keittämällä niitä noin 5 minuutin ajan kiehuvassa vedessä, josta ne poistetaan varovasti pihdeillä tai kauhalla. Kääri kivet pyyhkeeseen ja taputtele kuivaksi ennen hieronnan aloittamista.


Tuotetiedot:

  • Materiaali: musat, sileä basaltti
  • 4 isoa kiveä (selkä, jalat): 70 x 55 x 25 mm
  • 4 keskikokoista kiveä (kädet, käsivarret): 65 x 45 x 15 mm 
  • 4 pientä kiveä (otsa, kaula, kasvot): 40 x 30 x 15 mm 
  • 8 pientä kiveä (sormet, varpaat):  40 x 30 x 7 mm.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: HS2012
Tuotenumero: X000400JTN
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.