Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
12 Niiskuneiti Junior juoma-astia, punainen
12 Niiskuneiti Junior juoma-astia, punainen
12 Niiskuneiti Junior juoma-astia, punainen
12 Niiskuneiti Junior juoma-astia, punainen

12 Niiskuneiti Junior juoma-astia, punainen

17,90 €
sis. 24 % ALV
Lapsen käteen mainiosti sopiva Kupilka. Juoma-astia tuo luonnon lähelle ja inspiroi seikkailemaan. Niiskuneiti - 1,2 dl.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Perheen junioreille passeli Muumi-Kupilka!

Niiskuneiti on Muumipeikon leikkitoveri ja ystävätär. He pitävät toisistaan kovasti ja tekevät mielellään asioita yhdessä. Niiskuneiti on luonteeltaan iloinen ja reipas, vaikka joskus hänen nopeasti vaihtuva mielensä hiukan ärsyttääkin toisia.

Niiskuneiti rakastaa haaveilua ja kuvittelee mielellään, millainen hänen unelmiensa prinssi olisi. Hän on myös hiukan turhamainen ja keimaileva, mutta tiukan paikan tullen hän osaa olla todella neuvokas. 

Pikkuinen Kupilka sopii lapsen käteen vallan mainiosti, tuo luonnon lähelle ja inspiroi seikkailemaan.


Tuotetiedot:

  • Tilavuus 1,2 dl 
  • Paino 49 g
  • Korkeus 50 mm x leveys 76 mm x pituus 135 mm
  • Vinkki: Kupilka 12 käy erinomaisesti myös tuplaespressolle!


HOITO-OHJEET:

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään biomateriaalista EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.


KUPILKA MATERIAALIT:

Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuotteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline® luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Kupilka® täyttää EU-vaatimukset No 10/2011 ja 1935/2004/EC §3.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: M1220R0
Tuotenumero: 6430014977250
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.