Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Lahjapakkaus, Original
Lahjapakkaus, Original
Lahjapakkaus, Original
Loppunut

Lahjapakkaus, Original

20 % alennus
20,64 € 25,80 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 20,64 €
sis. 24 % ALV
Kestävä luonnonkuitukomposiitista valmistettu aterinsetti lahjapakkauksessa. Setti sisältää juoma-astian, lautasen sekä lusikan.
Loppunut

Kestävä luonnonkuitukomposiitista valmistettu aterinsetti lahjapakkauksessa. Setti sisältää juoma-astian, lautasen sekä lusikan.

KUPILKA lahjasetti sisältää tarvittavat välineet luonnossa ja miksei muuallakin tehtyyn kattaukseen. Setti sisältää juoma-astian, lautasen sekä lusikan. Täydellinen lahjaidea innokkaalle retkeilijälle, partiolaiselle, metsästäjälle, tai oikeastaan kenelle tahansa. Setti sopii metsässä liikkumisen lisäksi yhtä hyvin myös ranta- tai puistopiknikille. Ekologinen valinta kertakäyttölautasille, mukeille ja aterimille. 

Tuotepaketti sisältää:

  • KUPILKA 21, juoma-astia
  • KUPILKA 14, lautanen
  • KUPILKA pikkulusikka.


HOITO-OHJEET:

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään biomateriaalista EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.


KUPILKA MATERIAALIT:

Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuotteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline® luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Kupilka® täyttää EU-vaatimukset No 10/2011 ja 1935/2004/EC §3.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: KGBB
Tuotenumero: 6430014970114
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.