Ota yhteyttä Etusivu Ostoskori
Kupilka - Lahjapakkaus, Original
Kupilka - Lahjapakkaus, Original Kupilka - Lahjapakkaus, Original Kupilka - Lahjapakkaus, Original

Kupilka - Lahjapakkaus, Original

Kestävä luonnonkuitukomposiitista valmistettu aterinsetti lahjapakkauksessa. Setti sisältää juoma-astian, lautasen sekä lusikan.

25,80 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

KUPILKA lahjasetti sisältää tarvittavat välineet luonnossa ja miksei muuallakin tehtyyn kattaukseen. Setti sisältää juoma-astian, lautasen sekä lusikan.


Tuotepaketti sisältää:

  • KUPILKA 21, juoma-astia
  • KUPILKA 14, lautanen
  • KUPILKA pikkulusikka


Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään biomateriaalista EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.


KUPILKA MATERIAALIT

Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuotteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline® luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Elinkaaren lopuksi tuotteet voidaan palauttaa muovinkierrätyskeskuksiin, polttaa lämpöenergiaksi uunissa tai jauhaa uudelleen käyttöön. Kupilka® täyttää EU-vaatimukset No 10/2011 ja 1935/2004/EC §3.


Pituus:
30 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
19 cm
Paino:
60 g
Arvostelut 0 arvostelua