Lahjapakkaus, Original
Lahjapakkaus, Original
Lahjapakkaus, Original

Lahjapakkaus, Original

25,80 €
sis. 24 % ALV
Kestävä luonnonkuitukomposiitista valmistettu aterinsetti lahjapakkauksessa. Setti sisältää juoma-astian, lautasen sekä lusikan.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Kestävä luonnonkuitukomposiitista valmistettu aterinsetti lahjapakkauksessa. Setti sisältää juoma-astian, lautasen sekä lusikan.

KUPILKA lahjasetti sisältää tarvittavat välineet luonnossa ja miksei muuallakin tehtyyn kattaukseen. Setti sisältää juoma-astian, lautasen sekä lusikan. Täydellinen lahjaidea innokkaalle retkeilijälle, partiolaiselle, metsästäjälle, tai oikeastaan kenelle tahansa. Setti sopii metsässä liikkumisen lisäksi yhtä hyvin myös ranta- tai puistopiknikille. Ekologinen valinta kertakäyttölautasille, mukeille ja aterimille. 

Tuotepaketti sisältää:

  • KUPILKA 21, juoma-astia
  • KUPILKA 14, lautanen
  • KUPILKA pikkulusikka.


HOITO-OHJEET:

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään biomateriaalista EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.


KUPILKA MATERIAALIT:

Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuotteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline® luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Kupilka® täyttää EU-vaatimukset No 10/2011 ja 1935/2004/EC §3.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: KGBB
Tuotenumero: 6430014970114