Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
55, Original
Loppunut

55, Original

20 % alennus
15,92 € 19,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 15,92 €
sis. 24 % ALV
Kestävästä luonnonkuitukomposiitista valmistettu eräruoka-astia retkeilyyn.
Loppunut

Kestävästä luonnonkuitukomposiitista valmistettu eräruoka-astia retkeilyyn.

KUPILKA 55 tuo luksusta ruokahetkiin pihalla ja metsässä. Siinä on sopivasti muotoiltu kahva hyvää yhden käden otetta varten. Toimii soppakulhona, juoma-astiana tai tiukan varustuksen retkillä ihan kaiken ruuan syöntiin! Lautasen tilavuus 5,5 dl.


Tuotetiedot:

  • Tilavuus 5,5 dl
  • Paino 184 g
  • Mitat:
    • korkeus 54 mm
    • leveys 154 mm
    • pituus 223 mm.


HOITO-OHJEET:

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään biomateriaalista EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.


KUPILKA MATERIAALIT

Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuotteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Kupilka täyttää EU-vaatimukset No 10/2011 ja 1935/2004/EC §3.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: K55B0
Tuotenumero: 30550131
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.