Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
55, Original

55, Original

19,90 €
sis. 24 % ALV
Kestävästä luonnonkuitukomposiitista valmistettu eräruoka-astia retkeilyyn.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: K55B0
Tuotenumero: 30550131

Kestävästä luonnonkuitukomposiitista valmistettu eräruoka-astia retkeilyyn.

KUPILKA 55 tuo luksusta ruokahetkiin pihalla ja metsässä. Siinä on sopivasti muotoiltu kahva hyvää yhden käden otetta varten. Toimii soppakulhona, juoma-astiana tai tiukan varustuksen retkillä ihan kaiken ruuan syöntiin! Lautasen tilavuus 5,5 dl.


Tuotetiedot:

  • Tilavuus 5,5 dl
  • Paino 184 g
  • Mitat:
    • korkeus 54 mm
    • leveys 154 mm
    • pituus 223 mm.


HOITO-OHJEET:

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään biomateriaalista EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.


KUPILKA MATERIAALIT

Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuotteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Kupilka täyttää EU-vaatimukset No 10/2011 ja 1935/2004/EC §3.