Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
37 juoma-astia, Original
37 juoma-astia, Original
37 juoma-astia, Original
37 juoma-astia, Original
37 juoma-astia, Original
Loppunut

37 juoma-astia, Original

20 % alennus
15,84 € 19,80 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 15,84 €
sis. 24 % ALV
2 in 1 kuksa, joka toimii sekä juoma-astiana että keittojen tai välipalojen nauttimiseen.
Loppunut

2 in 1 kuksa, joka toimii sekä juoma-astiana että keittojen tai välipalojen nauttimiseen.

Palkittu KUPILKA 37 palaa yksinkertaisuudessaan eräjuurilleen, missä yksi kuppi riittää. Nauti ensin välipala-ateria ja juo sitten tee tai kahvi samasta kupista. Tauon jälkeen matka kohti tuntematonta voi jatkua!

Kupilka astiat ovat ekologisia ja ne kestävät sekä -30°C pakkasta että kiehuvaa vettä.


Tuotetiedot:

  • Tilavuus 3,7dl
  • Paino 134 g
  • Korkeus 74 x leveys 112 x pituus 180 mm.


HOITO-OHJEET:

Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään biomateriaalista EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.


KUPILKA MATERIAALIT:

Kareline® luonnonkuitukomposiitti: lujitemateriaalina on ympäristöystävällinen mäntysellukuitu ja sideaineena elintarvikekäyttöön hyväksytty polypropeeni. (Seossuhde 50 % mäntysellukuitua ja 50 % kestomuovia.) Tuotteet tästä materiaalista patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kareline® luonnonkuitukomposiitti sai alkunsa puuteknologiakeskus Puugiassa Joensuussa.

Elinkaaren lopuksi tuotteet voidaan palauttaa muovinkierrätyskeskuksiin, polttaa lämpöenergiaksi uunissa tai jauhaa uudelleen käyttöön. Kupilka® täyttää EU-vaatimukset No 10/2011 ja 1935/2004/EC §3.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 3037071B
Tuotenumero: 6430014973719
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.