Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml
Loppunut

Kuparipullo, 800 ml

27,90 €
sis. 24 % ALV
Ayurvedinen kuparinen juomapullo kaiverruksella tai taonnalla. Vahvistaa immuunijärjestelmää, hidastaa ikääntymistä ja stimuloi aivoja.
Loppunut

Ayurvedinen, kuparinen juomapullo kaiverruksella tai taonnalla. Vahvistaa immuunijärjestelmää, hidastaa ikääntymistä ja stimuloi aivoja.

Ayurveda on uskomuslääkinnän muoto, joka pohjaa perinteiseen intialaiseen terveydenhoitojärjestelmään. Ayurvedassa kuparipullosta nautittua juomavettä käytetään parantaviin tarkoituksiin. Ayurveda-opetusten mukaan kupariveden sanotaan tasapainottavan kolmea dosaa (Vataa, Pittaa ja Kaphaa), eli vahvistamaan immuunijärjestelmää, hidastamaan ikääntymistä ja stimuloimaan aivoja toimimaan luonnollisena antioksidanttina. 

Terveysominaisuuksiensa lisäksi kuparinen juomapullo on myös ympäristöystävällinen, kevyt ja erityisen kestävä vaihtoehto muovipulloille. Tämä tekee siitä ihanteellisen kumppanin terveellisiin elämäntapoihin toimistossa, kotona, joogaan, harjoitteluun tai matkalle. 

Käyttöohje: Täytä kuparipullo vedellä illalla ja seuraavana päivänä kuparivesi on valmis juotavaksi.


Tuotetiedot:

  • Ayurveda-kuparipullo
  • Materiaali: kupari
  • Tilavuus: 800 ml
  • Kierrekorkki
  • Paino: n. 260 grammaa.


Kuparipullon puhdistus:

Suosittelemme, että huuhdot kuparipullon säännöllisesti lämpimällä vedellä. Voit puhdistaa sen perusteellisesti myös lämpimällä vedellä ja tipalla nestesaippuaa. Huuhtele huolellisesti. Kupari hapettuu ajan myötä, mikä voi johtaa värimuutoksiin sisä- ja ulkopinnoilla. Tämä on täysin luonnollinen prosessi, eikä patina ole haitallinen terveydelle, eikä sillä ole negatiivisia vaikutuksia juomaveden laatuun. 

Jos patina häiritsee sinua, laita ripaus suolaa, leivinjauhetta tai pieni määrä etikkaa sitruunaviipaleelle ja hiero sitä varovasti kuparin pinnan päällä. Seos poistaa patinan luonnollisesti ja saa pullosi loistamaan uudenveroisena. Huuhtele taas puhtaalla vedellä ja kuivaa hyvin. Vaihtoehtoisesti voit myös käsitellä pullon kuparikiillolla.

Käytä vain puhdasta vettä. Anna kuivua hyvin. Älä käytä astianpesukoneessa. Kupari on erittäin pehmeää materiaalia, eikä sitä tule kuljettaa kovien esineiden kanssa, muuten voi syntyä kolhuja tai naarmuja.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Henri

Kuparipullo

Hyvä ja näyttävä juomapullo. Töissä kulkee mukana. Kupari loistava lämmönjohde joten pullo kylmenee (tai lämpenee) nesteen lämmön mukaan nopeasti/voimakkaasti. Hieno koristelu. 5/5 will drink water from it again.
veli muona

kuparipullo

kierrekorkki tosi jäykkä tulee varmaan reilusti kuparia kun kierteet hankaa mielestäni liikaa en suosittele
Juomari

Kuparipullo

Loistava tuote sekä loistava liike. Erittäin nopea toimitus sekä viesti joka oli mukana ???? Suosittelen ainakin tämän kokemuksen perusteella ????????
Annika

Kupari juomapullo

Aivan ihana pullo. Todella kaunis ja miellyttävä.
Sam

Jos

Tuote oli sellainen kuin toivoin. Jos olisi termospullomainen pieni juomamukki korkki olisi täydellinen.
Asta

Kaunis pullo

Todella kaunis, helppokäyttöinen iso pullo. Ostin yhden itselleni ja toisen lahjaksi. Olen tyytyväinen ostokseen. Tuotetiedoissa lukee virheellisesti, että voi puhdistaa astianpesukoneessa. Tuote pakkauksessa lukee, että ei saa pestä astianpesukoneessa. Tämä olisi hyvä korjata kuvaukseen!
Mallinumero: 501KBL, 501KBE, 501KOR
Tuotenumero: 4250367933749,-725