Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille. Tilaa joululahjat 21.12. mennessä.
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml

Kuparipullo, 800 ml

27,90 €
sis. 24 % ALV
Ayurvedinen kuparinen juomapullo kaiverruksella tai taonnalla. Vahvistaa immuunijärjestelmää, hidastaa ikääntymistä ja stimuloi aivoja.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 501KBL, 501KBE, 501KOR

Ayurvedinen, kuparinen juomapullo kaiverruksella tai taonnalla. Vahvistaa immuunijärjestelmää, hidastaa ikääntymistä ja stimuloi aivoja.

Ayurveda on uskomuslääkinnän muoto, joka pohjaa perinteiseen intialaiseen terveydenhoitojärjestelmään. Ayurvedassa kuparipullosta nautittua juomavettä käytetään parantaviin tarkoituksiin. Ayurveda-opetusten mukaan kupariveden sanotaan tasapainottavan kolmea dosaa (Vataa, Pittaa ja Kaphaa), eli vahvistamaan immuunijärjestelmää, hidastamaan ikääntymistä ja stimuloimaan aivoja toimimaan luonnollisena antioksidanttina. 

Terveysominaisuuksiensa lisäksi kuparinen juomapullo on myös ympäristöystävällinen, kevyt ja erityisen kestävä vaihtoehto muovipulloille. Tämä tekee siitä ihanteellisen kumppanin terveellisiin elämäntapoihin toimistossa, kotona, joogaan, harjoitteluun tai matkalle. 

Käyttöohje: Täytä kuparipullo vedellä illalla ja seuraavana päivänä kuparivesi on valmis juotavaksi.


Tuotetiedot:

  • Ayurveda-kuparipullo
  • Materiaali: kupari
  • Tilavuus: 800 ml
  • Kierrekorkki
  • Paino: n. 260 grammaa.


Kuparipullon puhdistus:

Suosittelemme, että huuhdot kuparipullon säännöllisesti lämpimällä vedellä. Voit puhdistaa sen perusteellisesti myös lämpimällä vedellä ja tipalla nestesaippuaa. Huuhtele huolellisesti. Kupari hapettuu ajan myötä, mikä voi johtaa värimuutoksiin sisä- ja ulkopinnoilla. Tämä on täysin luonnollinen prosessi, eikä patina ole haitallinen terveydelle, eikä sillä ole negatiivisia vaikutuksia juomaveden laatuun. 

Jos patina häiritsee sinua, laita ripaus suolaa, leivinjauhetta tai pieni määrä etikkaa sitruunaviipaleelle ja hiero sitä varovasti kuparin pinnan päällä. Seos poistaa patinan luonnollisesti ja saa pullosi loistamaan uudenveroisena. Huuhtele taas puhtaalla vedellä ja kuivaa hyvin. Vaihtoehtoisesti voit myös käsitellä pullon kuparikiillolla.

Käytä vain puhdasta vettä. Anna kuivua hyvin. Puhdista astianpesukoneessa. Kupari on erittäin pehmeää materiaalia, eikä sitä tule kuljettaa kovien esineiden kanssa, muuten voi syntyä kolhuja tai naarmuja.