Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Kuparimuki 250 ml, 2 kpl
Kuparimuki 250 ml, 2 kpl
Kuparimuki 250 ml, 2 kpl
Kuparimuki 250 ml, 2 kpl
Kuparimuki 250 ml, 2 kpl
Kuparimuki 250 ml, 2 kpl

Kuparimuki 250 ml, 2 kpl

20,90 €
sis. 24 % ALV
Kupariset juomakupit kaiverruksella tai taonnalla. Kupariveden juominen vahvistaa immuunijärjestelmää, hidastaa ikääntymistä ja stimuloi aivoja.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Kupariset juomakupit kaiverruksella tai taonnalla. Ayurvedan opetusten mukaan kupariveden juominen vahvistaa immuunijärjestelmää, hidastaa ikääntymistä ja stimuloi aivoja.

Ayurveda on uskomuslääkinnän muoto, joka pohjaa perinteiseen intialaiseen terveydenhoitojärjestelmään. Ayurvedassa kuparipullosta tai mukista nautittua juomavettä käytetään parantaviin tarkoituksiin. Ayurveda-opetusten mukaan kupariveden sanotaan tasapainottavan kolmea dosaa (Vataa, Pittaa ja Kaphaa), eli vahvistavan immuunijärjestelmää, hidastavan ikääntymistä ja stimuloivan aivoja toimimaan luonnollisena antioksidanttina. 

Terveysominaisuuksiensa lisäksi kuparinen muki on myös ympäristöystävällinen, kevyt ja erityisen kestävä vaihtoehto kertakäyttöisille mukeille. Tämä tekee siitä ihanteellisen kumppanin terveellisiin elämäntapoihin toimistossa, kotona tai retkillä.

Käyttö: perinteisesti kuparikuppi täytetään illalla, ja seuraavana päivänä vesi on valmis juotavaksi.

Tuotetiedot:

  • Ayurveda-kuparimuki
  • Materiaali: kupari
  • Tilavuus: 250 ml
  • 2 kpl/pakkaus.


Kuparimukin puhdistus:

Suosittelemme, että huuhdot kupin säännöllisesti lämpimällä vedellä. Voit puhdistaa sen perusteellisesti myös lämpimällä vedellä ja tipalla nestesaippuaa. Huuhtele huolellisesti. Kupari hapettuu ajan myötä, mikä voi johtaa värimuutoksiin sisä- ja ulkopinnoilla. Tämä on täysin luonnollinen prosessi, eikä patina ole haitallinen terveydelle, eikä sillä ole negatiivisia vaikutuksia juomaveden laatuun. 

Jos patina häiritsee sinua, laita ripaus suolaa, leivinjauhetta tai pieni määrä etikkaa sitruunaviipaleelle ja hiero sitä varovasti kuparin pinnan päällä. Seos poistaa patinan luonnollisesti ja saa pullosi loistamaan uudenveroisena. Huuhtele taas puhtaalla vedellä ja kuivaa hyvin. Vaihtoehtoisesti voit myös käsitellä pullon kuparikiillolla.

Käytä vain puhdasta, hiilihapotonta vettä. Anna kuivua hyvin. Älä puhdista astianpesukoneessa. Kupari on erittäin pehmeää materiaalia, eikä sitä tule kuljettaa kovien esineiden kanssa, muuten voi syntyä kolhuja tai naarmuja.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Taru

Kuparimukit

Oli juuri sitä mitä odotettiin. Ihanat, käytössä.
Annika

Kupari mukit

Todella kauniit ja simppelit kuparimukit.
Tunnelmalliset juoda .
Mallinumero: 502KBL, 502KBE, 502KOR
Tuotenumero: 4250367933701,4250367933695