Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Kopaali suitsukekimppu, 10 cm

Kopaali suitsukekimppu, 10 cm

6,90 €
sis. 24 % ALV
Kopaalia kutsutaan toisella nimellä myös jumalten nektariksi. Kopaalin tuoksuisen suitsukkeen uskotaan avaavan sydäntä valolle ja rakkaudelle.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Kopaalia kutsutaan jumalten nektariksi. Kopaalin tuoksuisen suitsukkeen uskotaan avaavan sydäntä valolle ja rakkaudelle.

Kopaali on tiettyjen kasvien ja puiden tuottama hartsierite, jota saadaan Väli-Amerikasta. Kopaalin tuoksu suitsukkeessa stimuloi visioiden saamista ja puhdistaa tiloja negatiivisista energioista ja hengistä. Kopaalin polttamisen on myös tieteellisesti todistettu poistavan haitallisia bakteereita huoneilmasta. Kopaalin tuoksu on mukavan sitruksinen ja raikas. Tässä suitsukkeessa kopaalia on yhdistetty sinivalvian lehtiin. Sinisalviassa on voimakkaan mausteinen tuoksu. Suitsuke sopii erinomaisesti itsetutkiskeluun ja meditaatioon.

Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä lehtinä tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään. Voit sammuttaa nipun "tumppaamalla" sen palamatonta alustaa vasten. 

Puhdistaaksesi itsesi ohjaa savua omaan suuntaasi, sydäntäsi kohti ja pään yli. Tämän jälkeen voit kiertää taloasi suitsukkeen kanssa, puhdistaen myös sen. Ohjaa savua ulos avoimista ovista tai ikkunoista, jolloin huoneilma pääsee puhdistumaan.


Tuotetiedot:

  • Sinisalvia ja kopaali suitsukenippu
  • Paloaika: 1–2 tuntia
  • Koko: 10 cm nippu
  • Sitruksinen ja mausteinen, hieman puinen tuoksu
  • Puhdistaa ja avaa sydäntä.Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 0151
Tuotenumero: 7434634170151
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.