Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
De Luxe Kiuaskamiina
De Luxe Kiuaskamiina
De Luxe Kiuaskamiina
De Luxe Kiuaskamiina
Loppunut

De Luxe Kiuaskamiina

398,90 €
sis. 24 % ALV
Puulämmitteinen tulisija, jota voi käyttää tavallisen kaminan tapaan niin lämmitykseen kuin ruuanlaittoon sekä kiukaana telttasaunassa.
Loppunut

Puulämmitteinen tulisija, jota voi käyttää tavallisen kaminan tapaan niin lämmitykseen kuin ruuanlaittoon sekä kiukaana telttasaunassa. 

Kiukaan tarkkaan mietityt ominaisuudet varmistavat nopean ja tehokkaan lämmityksen isompaankin telttaan, sekä kunnon löylyt saunomisen aikana. Kaminan päälle ja sivuille tulevilla kiviritilöillä kamiina muuttuu kätevästi kiukaaksi. Kiinnitä sivuritilä kiinnikkeisiinsä ja aseta yläritilä kamiinan kannen varaan ennen piipun paikoilleen laittoa. Täytä ritilät kiuaskivillä tai luonnosta kerätyillä mahdollisimman kovilla kivillä laadukkaan löylyn takaamiseksi.

Pakkaukseen sisältyy reilu neljän litran kuumavesisäiliö, rullattava savupiippu ja löylykiviritilät kiukaan kylkeen ja päälle. Pieneen tilaan pakkautuva savupiippu on helppo käyttää ja kuljettaa. Pakattuna piipun koko on vain noin 8 x 30 cm ja paino vain kilon. Avattuna piipun pituus on kaksi metriä. Savupiippu ja kiukaan yläosan kiviritilä voidaan pakata kiukaan sisälle kuljetuksen ajaksi.

Kamiinassa on irrotettavat ja vaihdettavat arina, tuhkalaatikko ja liekinohjain. Noin kahdeksansenttinen savupiippu muodostaa voimakkaan vedon, joka tehostaa palamista. Nämä ominaisuudet yhdessä kahden säädettävän ilmanottoaukon kanssa tekevät Sawu-kiukaasta erittäin tehokkaan – lämmitys vaatii vain pari pesällistä kuivaa pikkuklapia. Kuumavesisäiliö lämpenee kiukaan kyljessä saunaa lämmitettäessä ja takaa miellyttävän lämpimät pesuvedet saunojille. Vesisäiliö on erittäin pitkäikäistä ruostumatonta terästä.


Tuotetiedot:

  • Pakkaus sisältää:
    • Reilu neljän litran kuumavesisäiliö
    • Rullattava savupiippu
    • Löylykiviritilät
  • Kiuaskamiinan paino vesisäiliöineen ja savupiippuineen on n. 16,5 kg
  • Pakattuna kiuaskamiina menee noin 40 x 40 x 40 cm kokoiseen tilaan
  • Materiaalit: Kiuas ja kiviritilät teräs, vesisäiliö ja savupiippu ruostumaton teräs.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 102396979
Tuotenumero: 6438014273228
Samankaltaisia tuotteita
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.