Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Kattokiinnike ilmajoogakankaalle
Kattokiinnike ilmajoogakankaalle
Kattokiinnike ilmajoogakankaalle
Loppunut

Kattokiinnike ilmajoogakankaalle

57,90 €
sis. 24 % ALV
Turvallinen kattokiinnike ilmajoogakankaalle tai rengastrapetsille. Pakkaus sisältää alumiinisen kannattimen sekä pultit galvanoidusta teräksestä.
Loppunut

Turvallinen kattokiinnike ilmajoogakankaalle tai rengastrapetsille koti- ja studiokäyttöön. Pakkaus sisältää alumiinisen kannattimen sekä pultit galvanoidusta teräksestä.

Kiinnitä ilmajoogakangas tai rengastrapetsi turvallisuussyistä aina vain niille tarkoitetuilla kattokiinnikkeillä. (Nyrkkeilysäkille tai TRX-nauhoille tarkoitetut kiinnikkeet eivät välttämättä ole tarpeeksi kestäviä, ja voivat aiheuttaa onnettomuusriskin.) Varmista kattomateriaalin sopivuus kiinnitystarkoitukseen ennen asennusta. 

Kannatin on valmistettu alumiinista ja se on suunniteltu asennettavaksi betoniin tai teräkseen. Nämä pultit eivät sovellu puuhun asennettavaksi!


Tuotetiedot:

  • Kestävä kattokiinnike ilmajoogakankaille ja akrobatiavälineille
  • Kotikäyttöön ja studioille
  • Asiantuntijoiden testaama ja valmistama.

Tekniset tiedot:

  • Lujuus: 12 kN mihin tahansa suuntaan
  • Maksimikuorma: 9 kN
  • Asennus: betoniin tai teräkseen
  • Sarja on sertifioitu ja täyttää EN 795: 2012 tyypin A lujuusstandardin.

Asentaminen: poraa kattoon kaksi reikää 10 cm etäisyydelle toisistaan. Valitse reikien halkaisija setin mukana tulevien pulttien mukaan. Asenna kannatatin käyttämällä pultteja. Pultit kiristetään momenttiavaimella, jonka vääntömomentti on enintään 40 kN. Varoitus, kiristysmomentin lisääminen voi vahingoittaa tai rikkoa alumiiniankkurin rakennetta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: AT 150
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.