Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Kataja suitsukekimppu, 10 cm
Kataja suitsukekimppu, 10 cm
Loppunut

Kataja suitsukekimppu, 10 cm

7,90 €
sis. 24 % ALV
Voimakas ja mausteinen katajan tuoksu herättää aistit eloon. Sopii erinomaisesti meditaatioon ja kodin puhdistukseen.
Loppunut

Voimakas ja mausteinen katajan tuoksu herättää aistit eloon. Sopii erinomaisesti meditaatioon ja kodin puhdistukseen. 

Katajapuun oksilla uskotaan olevan puhdistavia ominaisuuksia. Katajan vahva ja mausteinen tuoksu karkottaa pahoja henkiä sekä mielestä että ympäristöstä. Tuoksu herättää aistit eloon, ja siksi katajasuitsuke sopiikin loistavasti meditaation yhteyteen. Tuoksu myös peittää hyvin alleen kodin epämiellyttäviä hajuja.


Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä oksina tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään. Voit sammuttaa nipun "tumppaamalla" sen palamatonta alustaa vasten. 

Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, ja savua löyhytellään avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta.


Tuotetiedot:

  • Katajan oksia
  • Koko: 10–12 cm nippu
  • Puhdistava ja virkistävä.Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 0663
Tuotenumero: 7434649640663
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.