Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Kahvakuula, Competition 12 kg
Kahvakuula, Competition 12 kg

Kahvakuula, Competition 12 kg

74,90 €
sis. 24 % ALV
Monipuolista voimatreeniä Tunturin 12 kg kahvakuulalla!
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Monipuolista voimatreeniä Tunturin kahvakuulalla!

Kahvakuulaharjoittelu sopii lähes jokaisella kuntotasosta riippumatta, valitse vain omalle tasollesi ja haluamiisi liikkeisiin sopiva paino. Kompaktin kokoiset kahvakuulat sopivat kotitreeniin sekä kuntosalille. Kahvakuulaharjoittelu polttaa tehokkaasti kaloreita, lisää voimaa erityisesti käsien ja keskivartalon alueelle, sekä kohentaa tasapainoa ja ryhtiä. Kahvakuulalla voi tehdä monipuolisen harjoituksen koko keholle: erilaisia heilautuksia, tempauksia ja punnerruksia yhdellä tai kahdella kädellä. Tehokkuus perustuu liikkeiden toiminnallisuuteen, jolloin miltei kaikissa liikkeissä käytetään kaikkia kehon päälihasryhmiä. 

Tunturin competition-sarjaan kuuluu kahvakuulia 8–32 kg välillä. Kuulat on valmistettu laadukkaasti teräksestä, joten ne kestävät erittäin kovaakin käyttöä. Kaikki kuulat ovat ulkomitoiltaan saman kokoisia ja muotoisia, eli vain paino vaihtelee.


Tuotetiedot:

  • 12 kg kahvakuula
  • Mitat: 21 x 27 x 21 cm
  • Monipuoliseen voima- ja cardio-treeniin.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 14TUSCF068
Tuotenumero: 8717842030080
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.