Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Kahden nivelen kattokiinnike, 50 cm

Kahden nivelen kattokiinnike, 50 cm

74,90 €
sis. 24 % ALV
Kattokiinnike, joka sopii kahden kiinnityspisteen ilmajoogakankaalle, keinulle, trapetsitangolle tai voimistelurenkaille
Toimitus 0-4 arkipäivää

Jämerää tekoa olevalla kattokannattimella on hyvä kiinnittää kattoon ilmajoogakankaat, trapetsit, voimistelurenkaat, keinut, köydet yms. Kannattimessa on itsestään avautumattomat ruuvattavat sulkurenkaat/karabiinit. Nivelletyn rakenteen ansiosta keinuminen ja narujen yms. liikerata on luonnollisempi, eikä liikkeeseen kohdistu niin suurta vastusta.

Tuotteen mukana tulee 2 kappaletta 2000 kilon turvasertifioitua sulkurengasta/karabiinia, jotka takaavat turvallisen ja nopean kiinnittämisen. Lisäksi mukana tulee betoniruuvit sekä ohjeet kiinnittämiseen. Betoniruuvit kiinnitetään poraamalla ruuville 8 mm leveä reikä kiinnityskohtaan ja ruuvaamalla ruuvi 13 mm kokoisella lenkkiavaimella tai porakoneella paikoilleen. Ruuvi ei tarvitse proppua. Kiinnityspisteiden etäisyys toisistaan on 50 cm.

Kahden nivelen kattokannatinta voi käyttää myös yhdestä kiinnityspisteestä. Tällainen tarve voi olla esimerkiksi käytettäessä ilmajoogakangasta.

100 % kotimainen Suomessa valmistettu tuote! Sopii julkisiin tiloihin sekä kotikäyttöön.


Ominaisuudet:

  • 1 x kattokannatin, 2 x karabiini, 4 betoniruuvi
  • Kestävä ja tyylikäs rakenne
  • Nopea ja turvallinen käyttää turvakarabiinin ansiosta
  • Kannakkeen koko on 600x60 mm. Reikien koko 10 mm
  • Sulkurenkaiden kierrelukitus varmistaa, ettei tuote voi irrota vahingossa
  • Väri: valkoinen
  • Suomessa valmistettu
  • Kattokannattimen käytössä maksimipaino 200 kg

Emme ota vastuuta tuotteen käytöstä. Suosittelemme aina ottamaan yhteyttä ammattilaiseen tuotteen oikeaoppiseen kiinnittämiseen. Tuotteella ei palautusoikeutta. Normaali tuote- ja valmistusvirhetakuu.


kattokiinnike, kattokannatin, ripustuskoukku

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: TREE_TWO_JOINT_50
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.