Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Joogatuoli, kokoontaittuva
Joogatuoli, kokoontaittuva
Joogatuoli, kokoontaittuva
Joogatuoli, kokoontaittuva
Joogatuoli, kokoontaittuva
Loppunut

Joogatuoli, kokoontaittuva

62,90 €
sis. 24 % ALV
Paranneltu malli. Tukeva ja kokoontaittuva Iyengar joogatuoli. Sopii aloittelijoille ja kokeneille joogan harjoittajille
Loppunut

Joogatuolia voidaan käyttää esimerkiksi lisäämään rotaatiota istuma-asentojen venytyksiin, tueksi selän ojennuksiin, Viparita Karaniin sekä parantamaan asentoa olkapäillä seisontaan. Ideaalinen tuote vaativille joogan harrastajille ja studioille. 

Joogatuolia käytetään erityisesti Iyengar-joogassa ja apuna liikuntarajoitteisille ihmisille. Iyengar-joogassa tuoli on tärkeä tukiväline harjoituksissa, kuten olkapääseisonta, eteen- tai taaksepäin taivutukset. Monet muut asanat voidaan harjoitella turvallisesti ja tarkasti tuolin avulla. Iyengar-tuoli sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille joogeille.

Tuoli on vakaa ja kokoontaitettava. Tuolit taittuvat kätevästi kasaan ja on sen takia helppo varastoida vaikka sängyn alle tai komeroon. 

Tuotetiedot:

  • Paino: n. 4 kg
  • Max. kantavuus: 90 kg
  • Mitat: 40 cm x 40 cm x 79 cm, (leveys x pituus x  korkeus) 
  • Istuinkorkeus 42 cm
  • Väri: hopea

Mikäli sinulla on tarvetta suurelle määrälle tuoleja, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä tarjousta: asiakaspalvelu(at)treenikamat.fi tai +358 50 466 7269 (ark. 10-18)


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Kaija

Joogatuoli

Sain tilaamani tuotteen (tällä kertaa joogatuoli) muutamassa päivässä.
Olen erittäin tyytyväinenn tuotteeseen ja toimitukseen.
T. Kaija
Mallinumero: YSNV
Tuotenumero: 4250367939246
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.