Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Joogamatto, Grey Hamsa, 4 mm
Joogamatto, Grey Hamsa, 4 mm
Joogamatto, Grey Hamsa, 4 mm

Joogamatto, Grey Hamsa, 4 mm

37,90 €
sis. 24 % ALV
Yksinkertainen tumma joogamatto, jossa kuviointina kaunis Hamsa-käsi. 4 mm paksuus sopii useimpiin joogaharjoituksiin. Valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Yksinkertainen tumma joogamatto, jossa kuviointina kaunis Hamsa-käsi.

4 mm paksu matto toimii erinomaisesti useimmissa joogaharjoituksissa, sillä se tarjoaa sopivasti pehmustetta polvien ja käsien alle, mutta samalla riittävästi tukea maasta, jotta pystyssä pysyminen on helppoa.

4 mm paksu matto on kevyt ja näppärä kuljettaa kodin ja studion välillä. Pinnan "tahmea" tekstuuri tuo mattoon lisää pitoa, joten se ei lipsu käsien ja jalkojen alla tai lattiaa vasten. PVC on materiaalina todella kestävä, joten matto toimii loistavasti dynaamisissa harjoituksissa, kuten flow-joogassa tai astangassa. Materiaali ei sisällä lainkaan lateksia tai haitallisia ftalaatteja. Matolla on valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.


Valmistajan hoito-ohjeet: Joogamatot voivat vapauttaa voimakkaan, mutta vaarattoman hajun, kun ne avataan pakkauksesta ensimmäisen kerran. Tuuleta mattoa avoimena 2-3 päivää ennen käyttöä. Pistepuhdistus Gaiamin omalla joogamattopesulla tai kostealla liinalla, kylmällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Vältä kovaa hankaamista. Anna kuivua kunnolla ennen rullaamista. Matto voi haalistua ja haurastua, jos se on pitkiä aikoja alttiina auringon valolle. Suosittelemme säilyttämään maton joogamattokassissa, kun sitä ei käytetä.


Tuotetiedot:

  • Klassinen joogamatto
  • 4 mm paksuus
  • Luistamaton pinta
  • Materiaali: PVC
    • Ei sisällä DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP, ja DNOP ftalaatteja
  • Kevyt ja kestävä 
  • Mitat noin: 173 x 61 cm
  • Valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 61971
Tuotenumero: 018713619716