Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m
Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m

Ilmajoogakangas 2,8 m x 6 m

Kaikkiin yli 99€ tilauksiin maksuton toimitus!

109,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Ilmajooga tai air jooga on fantastinen ilmiö, joka on lyhyessä ajassa valloittanut monen modernin nykyjoogin sydämen. Joogit suosivat ilmajoogaa, koska sen avulla monet liikkeet saavat lisää syvyyttä, liikkuvuutta ja lisätuen ansiosta monimutkaisemmatkin asanat onnistuvat. Joillekin ilmajooga mahdollistaa tiettyjen liikkeiden tekemisen tai sen avulla saa aivan uusia kokemuksia joogan parissa. Air joogalla on todettu olevan vaikutuksia ryhdin sekä keskivartalon tuen parantumiseen. 

TREENIKAMAT. fi:n  ilmajoogakankaalla et tingi laadusta - haluamme tarjota parasta. Kaikki silkit/kankaat ovat tarkkaan testattuja turvallisuuden takaamiseksi. Kankaat ovat solmittuja valmiiksi metallilenkkeihin, mikä mahdollistaa kankaan ripustamisen yhteen tai kahteen pisteeseen.


Tekniset tiedot:

Kankaan ruhtinaallisen 2,8m leveyden ansiosta voit koko pituudelta uppoutua kankaan syövereihin ja viettää kokonaisvaltaisen meditaatiosession tai tehdä vaikka spagaatin. Toisaalta 6 metrin pituuden ansiosta kankaassa riittää säätövaraa eri pituisille joogeille. Kun on tarvetta päästä säätämään nopeasti ja turvallisesti air joogakankaan korkeutta esim. studiolla kannattaa hankkia Daisy Chain/säätöhihna. Daisy Chainissa on useita erillisiä silmukoita, joilla säätö onnistuu nopeasti ilman solmujen avaamista.

Ilmajoogakangas joustaa vain noin 10% koko pituudella. Se tarkoittaa sitä, että vaikka vyötäröllä tai kainaloiden alla olisi ohuelti kangasta antaa se vielä riittävästi liikkeisiin joustoa tuntuen miellyttävältä.

Jokainen kangas on tarkastettu ja testattu ennen kuin ne on pakattu ja lähetetty sinulle. Kankailla on WLL (working load limit) suurin sallittu kuormitus 172 kg.


Ominaisuudet:

  • Valmistusmaa: Englanti
  • Valmistaja: Firetoys Aerial
  • Materiaali: 100% Nylon
  • Keskimääräinen alaspäin suuntautuva venyvyys: 10% (medium)
  • Langan paksuus: 40
  • Maksimipaino: 172kg


Suuremmissa erissä kysy tarjous asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@treenikamat.fi tai soita 050 466 7269.

Voit kysyä muiden värien saatavuutta asiakaspalvelustamme!


Video: Kuinka solmia ilmajoogakangasPituus:
22 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
25 cm
Paino:
500 g