Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Hierontavälinesetti, lehtipuu, 4 kpl
Hierontavälinesetti, lehtipuu, 4 kpl
Hierontavälinesetti, lehtipuu, 4 kpl
Hierontavälinesetti, lehtipuu, 4 kpl
Hierontavälinesetti, lehtipuu, 4 kpl
Loppunut

Hierontavälinesetti, lehtipuu, 4 kpl

25,90 €
sis. 24 % ALV
Lehtipuusta valmistettu upea hierontavälinesetti. Neljä erilaista työkalua kehon jumien sulattamiseen, lihasten ja fascioiden käsittelyyn. Helppo käyttää itse.
Loppunut

Upea hierontavälinesetti, joka on valmistettu lehtipuusta. Jokainen tuotepaketin tuote on erinomainen hierontaväline myös yksistään, mutta yhdessä ne täydentävät toisiaan. Tämän setin hierontavälineillä avaat hankalimmankin lihasjumin ja saat lihaskireyden helpottamaan niin, että lihakset pääsevät rentoutumaan.


Kun tunnustelet lihaksia, saatat huomata, että jotkut kohdat ovat herkempiä. Usein lihasten jumit voi jopa tuntea, ikään kuin pieninä solmuina. Aloita hieronta valitsemallasi ja lihakseen sopivalla hierontavälineella painamalla kipukohtaa ja hitaasti lisäten painetta. Paina kipukohtaa noin 30 sekunnin ajan. Toista uudelleen lyhyen tauon jälkeen ja voit huomata, kuinka kova lihas antaa periksi käsittelyllä ja lihaslukot sulavat pois.


Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:

Hierontakeppi, lehtipuinen hierontaväline

Monipuolinen puinen hierontatyökalu, jota voidaan käyttää käsiin, jalkoihin tai muihin kehon osiin. Pienempää, terävää päätä voidaan käyttää tehokkaasti paineen lisäämiseksi, kun taas hierontakepin pidempi, tylppä ja kaareva puoli sopii ihanteellisesti jalkojen lihasten liukuvaan hierontaan. Hierontakeppi säästää hierojan käsiniveliä, kun hierontakeppiä käytetään lihasjumien hoitamiseen. 

Koko: 14 x 2 cm


T-Shape, lehtipuinen hierontaväline

Hierontaväline tarkasti kohdistettuun ja syvään lihasten käsittelyyn. Hierontavälineen eri ulokkeet sopivat kaikille lihaksille. Lihasten painelu helpottaa lihasjumeja, avaa lihasten lukkoja ja saa lihakset rentoutumaan jännityksestä. T-kirjaimen muotoinen hierontaväline on tehokas lihasten paineluun. Tuotteesta saa hyvän otteen ja sitä on helppo käyttää. 

Koko: 11 x 10 cm


Birdy, lehtipuinen hierontaväline

Hierontaväline tarkasti kohdistettuun ja syvään lihasten käsittelyyn. Hierontavälineen kolme eri uloketta sopivat kaikille lihaksille ja helpottavat lihasjumija, avaa lihasten lukkoja ja saa lihakset rentoutumaan. Tuotetta on helppo käyttää sen kurvikkaan muotoilun vuoksi. Siitä on helppo pitää kiiini. Birdyllä voi tehdä lihasten painelua tai keinuvaa edestakaista liikettä. 

Koko: 10 x 5 cm


Prisma, lehtipuinen hierontaväline

Tuotteen 6-kulmaisen muodon vuoksi hierontatyökalulla voi työstää kipukohtaa kolmella pisteellä yhtä aikaa. Hierontavälinettä voi käännellä käsien tai jalkojen päällä vaihdellen painetta. Paineen vaihteluilla ja pyörimisliikkeellä on positiivinen, lihasten lukkoja avaava vaikutus kipukohtiin ja lihasjumeihin.

Koko: 5,5 x 5,5 cm

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 333SET
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.