Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Kuumakivihierontaöljy
Kuumakivihierontaöljy
Kuumakivihierontaöljy
Kuumakivihierontaöljy
Kuumakivihierontaöljy
Loppunut

Kuumakivihierontaöljy

14,90 €
sis. 24 % ALV
Erityisesti kuumakivihierontaa varten suunniteltu hierontaöljyseos. 100% luonnollinen.
Loppunut

Erityisesti kuumakivihierontaa varten suunniteltu hierontaöljyseos.

Öljyssä oleva kookosöljy on kuumuutta kestävä ja sisältää viilentävän vaikutuksen. Laadukas oliiviöljy, iltahelokkiöljy ja aprikoosinydinöljy hoitavat ihoa. Luonnolliset eteeriset öljyt erittävät sitrushedelmien lempeää, raikasta tuoksua lämpimällä laventelin ja santelipuun pohjalla. Tuote on 100% luonnollinen.

Koska tuote on täysin luonnollinen ja sisältää paljon kookosöljyä se hyytyy alle 25°C -lämpötilassa. Tuote on nestemäistä yli 25°C -lämpötilassa. Jos tuote hyytyy tai siinä on hiutaleita, sitä voi lämmittää esimerkiksi kuuman veden alla tai patterin päällä ja se muuttuu taas nestemäiseksi.

HUOM. Pullot toimitetaan ilmatiiviiksi pakattuina. Jos lämmität tuotetta pullossa avaamatta sitä, lämmin ilma laajentuu ja voi pullistaa pulloa, mikäli se ei pääse poistumaan pullosta. Avaa korkkia hieman, jotta lämmin ilma pääsee pullosta pois.

Varoitus: Mahdollinen palovaara. Kuivausrummussa olevat tekstiilit, jotka eivät ole puhdistuneet öljystä kunnollisesti voivat syttyä. Siksi suosittelemme pesemään tekstiilit huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Pidemmässä käytössä öljytahroja ja -hajuja voi vähentää käyttämällä niitä vastaan kehitettyjä pesuaineita.

Tuote säilyy 3 vuotta avaamattomana, 6 kuukautta avaamisen jälkeen.


Ainesosat:

Cocos Nucifera (kookosöly), Olea Europaea -öljy, Helianthus Annuus -siemenöljy, Oenothera Biennis (iltahelokki) -öljy, Prunus Armeniaca -ydinöljy, Pogostemon Cablin (patšuli) -öljy, Lavandula Angustifolia (laventeli) -öljy, sitrushedelmä Aurantifolia (lime), Santalum Austrocaledonicum puuöljy, Citrus Paradisi -kuoriöljy, Limoneeni, Linalool.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: hsmx
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.