Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Happy Yoga, tuoksuöljy, 10 ml

Happy Yoga, tuoksuöljy, 10 ml

2,90 €
sis. 24 % ALV
Tämän tuoksuöljyn on tarkoitus avata uusia ulottuvuuksia joogaharjoituksiisi. Patsulin ja meripihkan lämmin ja aurinkoinen tuoksu.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Tämän tuoksuöljyn on tarkoitus avata uusia ulottuvuuksia joogaharjoituksiisi.

Tuoksut vaikuttavat vahvasti mieleemme, ja siksi niitä voidaan käyttää tehokeinoina erilaisten tunnetilojen tavoittelussa. Kuten jooga, myös tämä tuoksu vaikuttaa sekä kehoon että mieleen. Patsulin ja meripihkan tuoksu luo ympärilleen rauhallisen ja mielialaa kohottavan ilmapiirin. Patsuliöljyn tuoksu on sensuelli, makea, rikas ja yrttinen. Meripihkan miellyttävä tuoksu rauhoittaa ja auttaa keskittymään omiin päämääriin.

Tuoksuöljyn käyttö:

Täytä tuoksuöljylyhty vedellä ja lisää noin 5 tippaa tuoksuöljyä. Sytytä tuikkukynttilä ja aseta se lyhdyn alle. Kun vesi kuumenee ja alkaa haihtua, aromaattinen tuoksu vapautuu huoneilmaan. Huolehdi riittävästä vedestä, jotta öljy ei pääse palamaan pohjaan tai syttymään tuleen. Huom, tätä öljyä ei ole tarkoitettu hierontaa. 


Tuotetiedot:

  • Tuoksuöljy
  • Käyttötarkoitus: aromaterapia
  • Pakkauskoko 10 ml
  • Patsulin ja meripihkan tuoksu
  • Tarkoitettu käytettäväksi tuoksuöljylyhdyssä, ei sovellu hierontaan.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 02886
Tuotenumero: 8902276202886
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.