Gymstick - Stability Air Pad, tasapainotyyny
Gymstick - Stability Air Pad, tasapainotyyny Gymstick - Stability Air Pad, tasapainotyyny Gymstick - Stability Air Pad, tasapainotyyny

Gymstick - Stability Air Pad, tasapainotyyny

Sisältää pumpun

23,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Stability Cushion on mainio väline tasapainon ja asennon parantamiseen. Tällä lisäät harjoitukseen haastetta ja vahvistat ryhtilihaksia sekä treenaat vatsalihaksia. Voit joko polvistua sen päälle tai istua sen päällä kuntoilun aikana.

Tyynyä on myös hyvä käyttää istuessaan ja vaikka työskentelyn aikana; koska tämä tyyny on luonnostaan "epävakaa", riittää että istut vain sen päällä, se pitää lihakset toimintakykyisinä ja posturaaliset refleksit stimuloivat - tehokkaasti kuntoillen istuessasi!

Tyynyn käyttö tuolilla:

Suosittelemme, että käytät tyynyä 15-30 minuuttia kerrallaan. Toista säännöllisin väliajoin päivän aikana, jolloin lihakset eivät ylikuormitu. Jos etsit suurempaa haastetta, voit päästää osan ilmasta ulos, jolloin tyynyn epävakaus lisääntyy entisestään. Ilmaa voit lisätä pakkauksen mukana tulevalla pumpulla.

Ryhtilihasten lisäksi tyynyä voidaan käyttää monenlaisiin harjoituksiin ja koko kehon harjoitteluun. Voit istua, polvistua, seistä, lankuttaa tai tehdä sen kanssa etunojapunnerruksia!

Gymstick tasapainotyyny on erittäin monipuolinen kuntoiluväline, mutta ennen kaikkea ideaalinen tasapainoharjoitteluun ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen. Tyynyn avulla voit tehdä myös liikkuvuusharjoittelua ja kehon hallintaa parantavia harjoitteita. Tyynyllä voi harjoitella seisten, istuen, makuu-asennossa ja sillä voi kuntouttaa esimerkiksi nilkan alueen vammoja. Erityisen suositeltavaa on käyttää tyynyä tuolilla istuen, sillä se aktivoi keskivartalon lihaksia, parantaa lihasten aineenvaihduntaa ja ojentaa ryhtiä ? huomaamatta. 

Tuotetiedot:

  • Koko (cm) 33,5 x 33,5 x 5,5
  • Paino (kg) 0,95
  • Väri Musta
  • Materiaalit PVC

Sisältää:

  • Harjoitusohje, pumppu ja linkki Online-harjoitusvideoon
Pituus:
33 cm
Korkeus:
7 cm
Leveys:
37 cm
Paino:
1230 g
Samankaltaiset tuotteet