Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Gua Sha kaavin, puinen
Gua Sha kaavin, puinen
Loppunut

Gua Sha kaavin, puinen

9,90 €
sis. 24 % ALV
Puinen Gua Sha kaavin perinteiseen kiinalaiseen Gua Sha -hierontaan. Gua Sha käsittely avaa mikroverisuonia ja siten stimuloi verenkiertoa.
Loppunut

Gua Sha -kaavinta käytetään perinteiseen Gua Sha -hierontaan. 

Gua Sha käsittely avaa mikroverisuonia ja siten stimuloi verenkiertoa. Gua Sha on pitkäikäinen, jopa tuhansia vuosia vanha kiinalaisen lääketieteen menetelmä.

Gua Sha hierontaa käytetään pääasiassa selkä-, niska ja hartiakipuihin. Sillä voidaan tehdä myös kauneudenhoitoa ja käsitellä kasvoja ja muita vartalon osia.

Gua Sha käsittelyssä kaapimella vedetään ihoa pitkin. Käsittely voi tuntua iholla ihon kiristymisenä ja lämpiämisenä, mutta sen ei tulisi aiheuttaa kipua. Käsittely avaa ihonalaisia mikroverisuonia, mikä lisää verenkiertoa ja poistaa kireyttä sekä turvotusta.

Gua Sha hieronnassa öljyttyä tai kosteaa ihoa vedetään kaapimella. Gua Sha hierontaa tehdään vetämällä kaavinta yhteen suuntaan - ei edes takaisin menevillä liikkeillä. Aloita vetämällä kevyesti ja lisää painetta kehittyessäsi käyttämään kaavinta ja oppiessasi tuntemaan oman kehosi paremmin. Lihasten käsittelyssä voi käyttää enemmän voimaa jumien avaamiseksi ja fascian käsittelyssä kuin kasvoilla. Gua Sha kaavinta voi käyttää jumiutuneisiin lihaksiin myös painamalla jumia kaapimella, kunnes lihas rentoutuu.

Gua Sha käsittelyn jälkeen ihossa voi olla kaapimisen jäljiltä punaisia jälkiä, joihin sanat Gua (raapiminen, kaavinta) ja Gua (ihottuma, punaisuus) viittaavat. Jäljet häviävät yleensä noin 1-3 päivän kuluttua käsittelystä. Gua Sha käsittelyä voi tehdä vaikka joka päivä.

Gua Sha kaapimen leveys on noin 11 cm.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 333gs