Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
Suitsuke, Palo Santo, Hexa
Uutuus

Suitsuke, Palo Santo, Hexa

2,90 €
sis. 24 % ALV
Extra-pitkät suitsuketikut, joiden paloaika on jopa 45 minuuttia.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 8903664100395
Tuotenumero: 8903664100395

Palo Santo suitsuke tulee Etelä-Amerikasta, ja se on tunnettu "pyhästä" makeasta aromistaan. Extra-pitkät suitsuketikut, joiden paloaika on jopa 45 minuuttia.

Suitsukkeita on käytetty ympäri maailmaa tuhansien vuosien ajan meditaatiossa, puhdistautumisrituaaleissa, uskonnollisissa menoissa sekä parantavana terapiana. Eri tuoksuilla ja ainesosilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja ominaisuuksia. Korkealaatuiset suitsukkeet ovat käsityönä valmistettuja, 100% luonnontuotteita. 

Palo Santo on hyvin suosittu, makeaja lämmin puun tuoksu. Palo Santoa pidetään pyhänä tuoksuna, mutta sitä käytetään myös puhdistamaan koteja tai ihmisiä negatiivisesta energiasta. Tuoksu kohottaa mielialaa, ja sopii loistavasti esimerkiksi meditaatiohetkeen tai joogaan.

Käyttö:

Sytytä suitsuketikku ja anna palaa hetki liekillä, tämän jälkeen puhalla liekki sammuksiin, jolloin suitsuke jää savuamaan. Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta. Yhden suitsuketikun paloaika on noin 45 min. 


Tuotetiedot:

  • Paloaika: noin 45 min (per tikku)
  • Santelipuun ja yrttien tuoksu, makea ja täyteläinen
  • Peittää epämiellyttäviä hajuja.