Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
Green Balance, luomutee

Green Balance, luomutee

4,90 €
sis. 24 % ALV
Tavoitteletko kehon ja mielen tasapainoa? Tämä vihreä tee on luotu sinulle. Maustettu sitruunaruoholla, piparmintulla ja seljankukalla.
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
10 %
+ 3 kpl
5 %
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 1361371
Tuotenumero: 4012824401914

Tavoitteletko kehon ja mielen tasapainoa? Tämä vihreä tee on luotu sinulle.

Vihreällä teellä on lukuisia terveysvaikutuksia, se mm. sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka tukevat elimistön puolustuskykyä haitallisia vapaita radikaaleja vastaan. Vihreällä teellä on myös luontaisesti piristävä vaikutus. Myös piparmintulla on vihreän teen tapaan virkistävä ja levottomuutta poistava vaikutus. Sitruunaruoho tuo sekoitukseen raikasta makua sekä apua unettomuuteen ja stressiin. Yhdessä nämä ainesosat luovat tasapainoisen aloituksen päivällesi. Tämä teesekoitus sopii erityisen hyvin aamuihin ja aamupäiviin. Kokeile myös energisoivan jooga- tai meditaatioharjoituksen yhteyteen. 

Maultaan keveä ja eloisa.

Haudutusohje:

Parhaan maun takaamiseksi hauduta teepussia 250 ml:ssä 70–80 asteista vettä. Kiehuvassa vedessä hauduttaminen voi tehdä vihreästä teestä kitkerää. Nauti!

Ainesosat: 

Vihreä tee* (70%), seljankukka*, sitruunaruoho* (8%), piparminttu* (4%), luonnollinen aromi, kuivattu kombuchajuoma*, lippia*. *valvottua luomutuotantoa


Tuotetiedot:

  • Kehoa ja mieltä tasapainottava vihreä tee
  • Maustettu sitruunaruoholla, piparmintulla ja seljankukalla
  • Pakkaus sisältää 17 teepussia, 30,6 g
  • Vegaaninen
  • Lisäaineeton.

YOGI TEA® -juomat ovat ayurvedisiä teejuomia ja niiden juuret ovat 3000 vuotta vanhoissa ayurvedisissä opeissa kehon, mielen ja hengen tasapainosta.

Jooga ja ayurvediset opit alkoivat levitä Intiasta maailmalle 1960-luvulla.

Yksi kokonaisvaltaisen ja joogisen elämäntavan uranuurtajista oli Yogi Bhajan, joka tarjoili oppilailleen aromaattisia tee-sekoituksia. Oppilaat alkoivat kutsua tätä teetä "jogin teeksi" ja YOGI TEA® sai alkunsa. Vuonna 1986 YOGI TEA® lanseerattiin Eurooppaan. Vain parhaita raaka-aineita - Valvotuilta ja sertifioiduilta luomutiloilta.

Feel good, Be good, Do good.