Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
Good Vibes suitsukekimppu, 10 cm

Good Vibes suitsukekimppu, 10 cm

8,90 €
sis. 24 % ALV
Valkoisen salvian ja kukkasten tuoksu luo ympärilleen positiivista energiaa ja aurinkoa.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 36318
Tuotenumero: 7434637336318

Valkoisen salvian ja kukkasten tuoksu luo ympärilleen positiivista energiaa ja aurinkoa.

Tämä kukkainen suitsukekimppu torjuu tehokkaasti negatiivisuutta ja levittää ympärilleen hyvää tunnelmaa. Valkosalvia tunnetaan puhdistavista ominaisuuksistaan. Kukkasten joukossa mm. rentouttavaa laventelia. 

Tämä suitsuke toimii erinomaisesti osana energisoivaa joogaharjoitusta, tai elinvoimaa lisäävää meditaatiohetkeä.

Käyttö:

Polta suitsuketta kimppuna, yksittäisinä lehtinä tai murrettuna paloina. (Polta suitsuketta aina palamattomalla alustalla, valikoimastamme löydät myös suitsukkeen polttamiseen suunnitellut alustat). Jos poltat suitsuketta kimppuna, sytytä ainoastaan nipun yläosa palamaan, ja puhalla hetken päästä sammuksiin, jolloin nippu jää savuamaan. Savun muodostumista voi kiihdyttää puhaltamalla suitsukekimppuun hieman ilmaa. Huomioithan, että kimppusuitsukkeet tuottavat huomattavasti enemmän savua kuin suitsuketikut, ja palavat pitkään. Voit sammuttaa nipun "tumppaamalla" sen palamatonta alustaa vasten. Huolehdi tilojen riittävästä tuuletuksesta suitsukkeen polttamisen jälkeen.

Puhdistaaksesi itsesi ohjaa savua omaan suuntaasi, sydäntäsi kohti ja pään yli. Tämän jälkeen voit kiertää taloasi suitsukkeen kanssa, puhdistaen myös sen. Ohjaa savua ulos avoimista ovista tai ikkunoista, jolloin huoneilma pääsee puhdistumaan.


Tuotetiedot:

  • Valkosalvia ja kukkaset
  • Paloaika: 1–2 tuntia
  • Koko: 10 cm nippu
  • Luo positiivista ilmapiiriä.