Fitness-Mad - Studio Aerobic Step Set
Fitness-Mad - Studio Aerobic Step Set Fitness-Mad - Studio Aerobic Step Set Fitness-Mad - Studio Aerobic Step Set Fitness-Mad - Studio Aerobic Step Set Fitness-Mad - Studio Aerobic Step Set Fitness-Mad - Studio Aerobic Step Set

Fitness-Mad - Studio Aerobic Step Set

84,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tämä Fitness-Madin studiolaatuinen aerobictaso on moniin erilaisiin treeneihin soveltuva tuote. Sitä voidaan käyttää lukuisissa erilaisissa treeneissä studioilla, personal trainereiden paikalla tuomana, kodeissa ja kuntosaleilla. Settiin kuuluu neljä korotusjalkaa, joilla voi säätää laudan ja askelman korkeutta. Korkeuden säädöt ovat 11 cm, 16 cm ja 21 cm. Laudan korkeus on 11 cm ja yhden korokkeen korkeus 5 cm. Yhden korotuksen tekemiseksi tarvitaan kaksi korotusjalkaa - yksi kummallekin puolelle. Siten neljällä korokkeella ja yhdellä laudalla saadaan kolme eri korkeutta.

Aerobiclaudan pinnassa ja -jaloissa on liukusuojat estämään liukastumista ja laudan liikkumista kesken intensiivisen treenin. Tuote ei vaadi kokoamista - riittää, että otat tuotteen paketista ja voit aloittaa. Kuntosi kasvaessa ja lisähaastetta varten - korkeuden lisäsäätämiseksi myynnissä on erilliset jalat.


Tuote lyhyesti:
- erinomainen kaikkiin aerobictreeneihin

- auttaa kasvattamaan kestävyyttä

- sopii ammattilais- ja kotikäyttöön

- liukuesteet laudassa ja korotusjaloissa

- maksimi käyttäjän paino 200 kg

- valmistettu polyeteenistä

- mitat 110 cm x 41 cm x 11 cm

- paino 9,5 kg

Pituus:
110 cm
Korkeus:
11 cm
Leveys:
41 cm
Paino:
9.5 kg