Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
Ab Mat, alaselän tukityyny
Ab Mat, alaselän tukityyny
Ab Mat, alaselän tukityyny
Ab Mat, alaselän tukityyny
Ab Mat, alaselän tukityyny
-20%

Ab Mat, alaselän tukityyny

20 % alennus
19,12 € 23,90 €
sis. 24 % ALV
AbMat alaselän pilates-/ tukityyny on loistava apuväline vatsalihasharjoitteluun. Tukee alaselkää koko liikeradan matkalta, vähentäen rasitusta.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: FABMAT
Tuotenumero: 5060581820195

AbMat alaselän pilates-/ tukityyny on loistava apuväline vatsalihasharjoitteluun.

Onko sinullakin hankaluuksia löytää sopivaa asentoa tai tekniikkaa treenataksesi vatsalihaksia? Turvallisen vatsalihasliikkeen suorittamiseksi oikea asento ja liikerata ovat tärkeässä roolissa. Ab Mat (abdominal sit-up support) auttaa pitämään selkäsi oikeassa linjassa, kun harjoitat ylä-, ala- tai vinoja vatsalihaksia. Ab Mat:n avulla vatsalihastreenit on helppo toteuttaa.

Opit nopeasti ja tätä on helppo käyttää; aseta matto alaselän alle ja aloita harjoittelu.

Ergonominen muotoilu vaimentaa ja tukee alaselkää koko liikeradan matkalta, vähentäen rasitusta. Tyynyn keskellä oleva ura mukautuu selkärangan mukaisesti tuoden lisämukavuutta. Matto tukee mukavasti selkää antamalla mahdollisuuden täysin luonnolliseen selän kaareen. Ab Mat antaa selän rentoutua vatsalihasharjoitusliikkeiden aikana, joten lievittää myös selän kireyttä harjoituksen aikana.

Tuote on valmistettu ultrakevyestä ja laadukkaasta EVA solumuovista. Pitää hyvin kaikilla alustoilla. Ihanteellinen kotikäyttöön, liikunta- tai kuntosaleille. Sopii myös personal trainereille, pilatesohjaajille, terapiaan ja kuntoutukseen.


Tuotetiedot:

  • Mitat: 38,5 x 24 x 7 cm
  • Materiaali: EVA solumuovi.

Hoito-ohje: Pyyhitään kostealla liinalla käytön jälkeen. Puhdistamiseen voidaan käyttää mietoja pesuaineita.