Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille. Aina nopeat ja edulliset toimitukset!
CT450 aikuisten jääkiekkomaila

CT450 aikuisten jääkiekkomaila

119,90 €
sis. 24 % ALV
Fischerin CT450 jääkiekkomaila tarjoaa erinomaisen tasapainon, luotettavuuden ja poikkeuksellisen suorituskyvyn. Pituus 60 ".
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotenumero: 9002972339073, 9002972339080

Fischerin CT450 jääkiekkomaila tarjoaa erinomaisen tasapainon, luotettavuuden ja poikkeuksellisen suorituskyvyn. Pituus 60 ".

Ergonomisen muotoilun ansiosta maila sopii hyvin käteen, mikä helpottaa kiekon käsittelyä. Mailan runko on valmistettu lasikuidun ja hiilikuidun sekoituksesta. Hiilikuitu varmistaa mailan keveyden, kun taas RHT (Responsive Hozel-tech) mahdollistaa nopean voimansiirron mailan varresta lapaan. Mailan pituus on 60" eli noin 152 cm. Sopiva jääkiekkomaila on pituudeltaan pelaajaa noin nenään asti kun pelaaja on ilman luistimia, ja noin leukaan asti kun luistimet on jalassa.

Tämä maila on saatavilla kahdella eri jäykkyydellä, ja kahdella lavalla. Mitä suurempi jäykkyyslukema on, sitä vähemmän maila antaa periksi kiekkoa laukaistaessa. Mailan jäykkyys on mielipideasia, mutta usein hyökkääjät sekä pienikokoisemmat pelaajat valitsevat joustavamman mailan, ja puolustajat jäykemmän mailan. Valittavana joko oikea- tai vasenkätisyys (oikeakätisyys= oikea käsi alempana, vasenkätisyys = vasen käsi alempana).


Tuotetiedot:

  • Materiaali: lasikuitu / hiilikuitu
  • Pituus: 60" 
  • Jäykkyys: 2 vaihtoehtoa
  • Lapa: 2 vaihtoehtoa
  • Väri: musta/punainen
  • Kätisyys valittavissa.