Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Silver Health, hopeasukka, normaali sukka
Silver Health, hopeasukka, normaali sukka
Silver Health, hopeasukka, normaali sukka

Silver Health, hopeasukka, normaali sukka

11,80 €
sis. 24 % ALV
Ei varvassukka! Normaalin muotoinen sukka, jossa epänormaalin mukava istuvuus ja ominaisuudet, jotka pitävät jalat raikkaina koko päivän. Sopii diabeetikoille.
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
15 %
+ 5 kpl
10 %
+ 3 kpl
5 %
Toimitus 0-4 arkipäivää

Feelmax Silver Health -sukat ovat teknologian ja mukavuuden yhdistävä huipputuote. Silver Health -sukat on valmistettu käyttäen kolloidisia X-Silver® nanopartikkeleita.

Yksinkertaisemmin sanottuna tuotetta on parannettu erittäin pienillä hopeahiukkasilla, mikä tuo varvassukkaan upeita ominaisuuksia. Nanotason hopeahiukkaset ovat hyvin pieniä, mikä tarkoittaa, että sukkien hopea on syvällä kankaassa ja siten se kestää pitkään ja antaa erinomaisia hyötyjä.

Hopea on antibakteerinen materiaali. Hopean antibakteeriset edut on tiedetty jo vuosisatoja ja niitä on hyödynnetty lääketieteellisessä käytössä. Hopeaa käytetään edelleen lääketieteellisessä käytössä muun muassa haavojen ja palovammojen hoidossa, ja hopeaa käytetään laajalti myös tekstiiliteollisuudessa.

Feelmax Silver Health -sukkien hopea auttaa vähentämään bakteerien ja sienten kasvua. Bakteerit ja sienet jaloissa ovat syy epämiellyttävään hajuun. Feelmax Silver Health -sukat taistelevat hajua vastaan tuhoamalla hajun lähteen.

Hopea sukissa vähentää myös jalkojen turvotusta ja lisää sukkiin antistaattisen ominaisuuden, mikä tekee niistä mukavan käyttää myös silloin, kun ilma on kuivaa kuten esimerkiksi talvella.

Feelmax Silver Health sukat sopivat diabeetikoille, atooppiselle ihottumalle ja psoriakseen.

Nämä sukat ovat normaalit sukat, eivät varvassukat. Ne ovat miellyttävät käyttää, pitävät jalat raikkaina ja onnellisina koko päivän. Mikäli haluaisit mieluummin varvassukat, katso muita Feelmaxin vaihtoehtoja alta.


Tuotetiedot:

 • Normaali sukka, ei varvassukka
 • Väri: musta
 • Materiaali:
  • 80% kampapuuvilla
  • 15% polyamidi
  • 5% muita kuituja
  • Sisältää biosidejä (hopeanitraattia)
 • Saatavilla kahdessa koossa: 36-41 ja 42-47
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
timo väinölä

normaalisukka

helppokäyttöinen normaalisukka hikoilua vähentävä sukka
Mallinumero: NSXH35BK, NSXH42BK
Tuotenumero: 6417989000350, 6417989002095
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.