Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille.
Silver Health, erikoisvarvassukat
Silver Health, erikoisvarvassukat

Silver Health, erikoisvarvassukat

12,80 €
sis. 24 % ALV
Antibakteeriset varvassukat, jotka vähentävät epämiellyttävien hajujen muodostumista monella tapaa. Miellyttävät käyttää ja sopivat kaikille.
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
15 %
+ 5 kpl
10 %
+ 3 kpl
5 %
Toimitus 0-4 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: SXH35BK, SXH42BK
Tuotenumero: 6417989950150, 6417989950143

Feelmax Silver Health -varvassukat ovat teknologian ja mukavuuden yhdistävä huipputuote. Silver Health -varvassukat on valmistettu käyttäen kolloidisia X-Silver® nanopartikkeleita.

Yksinkertaisemmin sanottuna tuotetta on parannettu erittäin pienillä hopeahiukkasilla, mikä tuo varvassukkaan upeita ominaisuuksia. Nanotason hopeahiukkaset ovat hyvin pieniä, mikä tarkoittaa, että sukkien hopea on syvällä kankaassa ja siten se kestää pitkään ja antaa erinomaisia hyötyjä.

Hopea on antibakteerinen materiaali. Hopean antibakteeriset edut on tiedetty jo vuosisatoja ja niitä on hyödynnetty lääketieteellisessä käytössä. Hopeaa käytetään edelleen lääketieteellisessä käytössä muun muassa haavojen ja palovammojen hoidossa, ja hopeaa käytetään laajalti myös tekstiiliteollisuudessa.

Feelmax Silver Health -varvasukkien hopea auttaa vähentämään bakteerien ja sienten kasvua. Bakteerit ja sienet jaloissa ovat syy epämiellyttävään hajuun. Feelmax Silver Health -varvassukat taistelevat hajua vastaan tuhoamalla hajun lähteen.

Hopea sukissa vähentää myös jalkojen turvotusta ja lisää sukkiin antistaattisen ominaisuuden, mikä tekee niistä mukavan käyttää myös silloin, kun ilma on kuivaa kuten esimerkiksi talvella.

Varvasukkien rakenne pitää varpaat erillään toisistaan. Yhteen hankaavat ja toisiinsa kosketuksissa olevat varpaat aiheuttavat ylimääräistä hikoilua. Varvassukissa varpaat voivat vapaasti mukautua jokaiseen askeleeseen luonnollisesti, ja jalkojen hikoilu vähenee.

Feelmax Silver Health varvassukat sopivat diabeetikoille, atooppiselle ihottumalle ja psoriakseen.


Tuotetiedot:

 • Väri: musta
 • Materiaali:
  • 80% kampapuuvilla
  • 15% polyamidi
  • 5% muita kuituja
  • Sisältää biosidejä (hopeanitraattia)
 • Saatavilla kahdessa koossa: 36-41 ja 42-47