Ounas Kids Black, lasten paljasjalkakengät
Ounas Kids Black, lasten paljasjalkakengät
-20%

Ounas Kids Black, lasten paljasjalkakengät

20 % alennus
39,12 € 48,90 €
sis. 24 % ALV
Feelmaxin Ounas Kids paljasjalkakengät ovat Suomessa Pankakoskella valmistetut
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Feelmaxin Suomessa valmistettu uutuustuote lapsille. Terveellisin lapsille tarkoitettu kenkä, joka mahdollistaa jalan terveellisen kasvun! Miellyttävät, taipuisat ja pehmeät Feelmax kengät. Markkinoiden ohuin ulkopohja mahdollistaa todellisen paljasjalkatunteen, joka luonnollisesti korjaa asentovirheitä. Oikea asento taas vähentää selkä-, polvi- ja jalkakipuja. Tämä kenkä mahdollistaa jalan terveellisen kasvun.

Erittäin kevyt ja hengittävä paljasjalkakenkä. Joustava neulottu yksiosainen päällinen. Uusi suoraan kenkään vulkanoitu NatuRun Ecorubber ™-ulkopohja, joka sisältää kierrätettyä kumia ja Feelmaxeille tutun leveän lestin.

Huomaa, että tässä kengässä ei ole vahvikkeita kulumista vastaan. Se ei sovellu "raskaaseen pelaamiseen", kuten jalkapallo, potkupyörä tai muut vastaavat harrastukset, jotka aiheuttavat voimakasta rasitusta yläosaan.

Materiaalit:

  • Materiaalit: Neulottu polyesteri / puuvilla
  • Ulkopohja: NatuRun Minimo ™ 2,5 mm
  • Lesti: leveä
  • Väri musta
  • Koot: 24-34

Feelmax paljasjalkakenkä on paras valinta lapselle. Asiantuntijoiden kehittämä jalkine, joilla askel on mahdollisimman luonnollinen, ilman kaari- tai nilkkatukia, vaimennuksia, tai kantakorotuksia. Lapset eivät tarvitse lisätukea kengältä, koska jalkaterä ja nilkka ovat luonnostaan vahvoja.

Ounas kengät soveltuvat monipuoliseen käyttöön. Epätasainen maasto, ruoho, sora tai esteiden yli kiipeäminen sopii näille jalkineille. Kenkiä käyttämällä lasten jalan lihakset ja jänteet vahvistuvat luonnollisesti. Hyvin kehittynyt jalka ja askel vaikuttaa koko kehon asentoon!

Soveltuvat sekä sisä-, että ulkokäyttöön. 

Mittaa pisin mitta isovarpaan päästä kantapäähän. Lisää mittaan 1cm-1,5cm ja valitse tämä senttimitta valikosta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: SL00PI