Feelmax - Luosma 3, lasten paljasjalkakengät
Feelmax - Luosma 3, lasten paljasjalkakengät Feelmax - Luosma 3, lasten paljasjalkakengät Feelmax - Luosma 3, lasten paljasjalkakengät Feelmax - Luosma 3, lasten paljasjalkakengät

Feelmax - Luosma 3, lasten paljasjalkakengät

58,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Feelmaxin uutuustuote lapsille. Terveellisin lapsille tarkoitettu kenkä, joka mahdollistaa jalan terveellisen kasvun! Miellyttävät, taipuisat ja pehmeät Feelmax kengät. Markkinoiden ohuin ulkopohja mahdollistaa todellisen paljasjalkatunteen, joka luonnollisesti korjaa asentovirheitä. Oikea asento taas vähentää selkä-, polvi- ja jalkakipuja. Tämä kenkä mahdollistaa jalan terveellisen kasvun.

Luosma jalkineet ovat kokonaat uutta designiä uudella NatuRun pohjalla. Ne ovat todella joustavat, kevyet ja leveällä lestillä varustetut.

Feelmax paljasjalkakenkä on paras valinta lapselle. Luosma on asiantuntijoiden kehittämä jalkine, joilla askel on mahdollisimman luonnollinen, ilman mitään kaari- tai nilkkatukia, vaimennuksia, tai kantakorotuksia. Lapset eivät tarvitse lisätukea kengältä, koska jalkaterä ja nilkka ovat luonnostaan vahvoja.

Luosma kengät soveltuvat monipuoliseen käyttöön. Epätasainen maasto, ruoho, sora tai esteiden yli kiipeäminen sopii näille jalkineille. Kenkiä käyttämällä lasten jalan lihakset ja jänteet vahvistuvat luonnollisesti. Hyvin kehittynyt jalka ja askel vaikuttaa koko kehon asentoon!

Soveltuvat sekä sisä-, että ulkokäyttöön. Paranneltu pohjarakenne, joka kestää kulutusta ja pitää hyvin eri pinnoilla. Helppo pukea ja ottaa pois.


KENGÄN sisämittataulukko:

Koko 22: 14 cm
Koko 23: 14,5 cm
Koko 24: 15,5 cm
Koko 25: 16 cm
Koko 26: 17 cm
Koko 27: 17,5 cm
Koko 28: 18 cm
Koko 29: 19 cm
Koko 30: 19,5 cm
Koko 31: 20 cm
Koko 32: 20,5cm
Koko 33: 21cm
Koko 34: 22cm

Mittaa lapsen jalka piirtämällä jalan ääriviivat paperille lapsen seistessä paikallaan. Mittaa pisin mitta isovarpaan päästä kantapäähän. Lisää mittaan 1cm-1,5cm ja valitse tämä senttimitta valikosta.


Materiaalit: Velcro

Ulkopohja: NatuRun Kids kulutusta kestävä erikoiskumiseos 1.8-2.5 mm vaihteleva paksuus eri osissa pohjaa.

Lesti: Erikoisleveä varpaiden kohdalta, pohjasta suora, ei kärkikäyntiä

Väri: Fuchsia

Malli: Unisex, sopii sekä tytöille ja pojille

Koot: 22-34

Pituus:
15 cm
Korkeus:
9 cm
Leveys:
25 cm
Paino:
120 g