Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Kuuva 6 paljasjalkakengät
Kuuva 6 paljasjalkakengät
Kuuva 6 paljasjalkakengät
Kuuva 6 paljasjalkakengät
Kuuva 6 paljasjalkakengät
Kuuva 6 paljasjalkakengät
Kuuva 6 paljasjalkakengät

Kuuva 6 paljasjalkakengät

189,90 €
sis. 24 % ALV
Vedenpitävät, hengittävät, uskomattoman kevyet ja hyväntuntuiset Kuuva vaelluskengät!
Toimitus 1-10 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Uusi ja paranneltu versio jo legendaarisista Kuuva-sarjan vaelluskengistä. Uusittu kenkärakenne, ekologinen kasviparkittu "crazy horse" -tyyppinen ulkovuori, isompi varvastila (korkeampi ja hieman leveämpi), SympaTex® -kalvo, uudistetut nauhakoukut ja kestävämmät nauhat. Värit musta tai ruskea.

Feelmax NatuRun Sierra -ulkopohja, jossa pitoa parantavat "ulokkeet". Korkeampi varsi. Erittäin mukava ja kevyt. Kangasreunus kauluksessa ja kielekkeessä. 

Ulkovuoren hoitoaineeksi sopii perinteinen kenkävaha, joka myös merkittävästi pidentää kenkien käyttöikää sekä pitää ne hyvännäköisinä. Feelmax lupaa Kuuville neljän tunnin vedenpitävyyden ja TREENIKAMAT.fi henkilökunnan omasta kokemuksesta se näin onkin. Tiivistettynä yllättävän kevyet ja hyväntuntuiset kengät, joilla kävelee säällä kuin säällä.

Kuuvat ostaessasi et enää palaa "perinteisiin" vaelluskenkiin.

Ominaisuudet:

  • Koot 37-48 euroa
  • Feelmax NatuRun Sierra -ulkopohja, jossa "ulokkeet" parantamassa pitoa ja otetta
  • Ulkopohja on nollakorolla ja 2,5 mm paksu, "ulokkeissa" paksuus 4 mm
  • Vedenpitävä SympaTex® sisävuori
  • Paino 457 g (koko 41)

Nahan valmistusmenetelmästä johtuen päällinen saattaa näyttää "vintagelta" ja sisältää naarmuja tai värisävyeroja. Kengän käyttöikää voi pidentää pitämällä pinnan puhtaana ja käyttämällä säännöllisesti mehiläisvahaa.


Paljasjalkakenkien kokotaulukko:


KokoSisäpituus mm
Leveys
37237
96
38244
97
39251
98,5
40
258
100
41265
101
42272
102,5
43279
104
44
286
105,5
45
293
107
46
300
108,5
47
307
109
48
314
110


Mittaa jalan leveys leveimmästä kohdasta.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Wilhelmiina

Feelmax kuuva 6

Taattua Feelmax laatua! Istuvat jalkaan hyvin ja pitävät rasvattuna kosteuden loitolla.
Yrjö Nurmi

Tuotearvostelu

Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Leveä lesti ja taipuisa pohja sopii minun jalalleni.Jälkimarkkinointi toimi hienosti -- yksi nauhan kiinnitysniitti irtosi ja suutari hoiti homman ilmaiseksi - oli myöskin Feelmaxin jälleenmyyjä.
Eero

Kuuva 6

Kuuvan pitkävartiset paljasjalkakengät paranevat aina uuden "version" jälkeen.
Aikaisempien Kuuva-kenkien saumojen määrä on vähentynyt ja näin ollen vedenpitävyys lisääntynyt (saumat arin vuotokohta). Samoin saumojen repeämismahdollisuus pienetynyt, saumat myöskin vähemmän rasitusta vaativissa kohdissa. SympaTex-kalvo myöskin parantaa vedenpitävyyttä.

Edellisten Kuuva-kenkien kanssa paljasjalka-ominaisuus olikin positiivinen ja "uusi tuttavuus". Nyt Kuuva 6-kenkien ensivaikutelma ei siis "yllättänyt". Lähinnä ihmetytti se että nykyiset polyuretaanisaappaat ovat jo sinänsä varsin ohutpohjaisia että niiläkin "paljasjalkatuntumasta" pystyy nauttimaan koko talven ajan. Polyuretaanisaappaissa on toki paksu kantakorko ja tältä osin "tuntuma" ei vastaa paljasjalkakenkää.

Mehiläisvahaa ei kannata säästellä, etenkin saumakohdat kannattaa käsitellä huolella. Normaaliolosuhteissa kenkien sisältä kastuminen ei ole ongelma, - lenkin jälkeen kannattaa ottaa pohjalliset irti ja kuivattaa sisäosat kenkäkuivaajalla (jalkojen itse aiheuttamaa kosteutta).

Pidempi varsi kuin "normi" paljasjalkakengissä, mahdollistaa metsässä ja lumessa kävelyn. Tiivis kengänsuu ei päästä lunta kenkään sisälle. Nauhoja ei tarvitse kiristää kovinkaan tiukalle, kengänsuu pitää kyllä lumen ja kylmän ulkopuolella, eivätkä nauhojen metallikiinnikkeet ratkea.

Talvella ja pakkasella jalat pysyvät liikeessä lämpiminä, jalkapohjien lihaksien joutuessa tekemään "työtä" ja tuottamaan lämpöä (toisin kuin vaelluskenkien "viulukoteloissa").
Mutta talvikäytössä ei sovi jäädä paikoilleen pidemmäksi aikaa seisoskelemaan, olematon pohjan paksuus ja eristys, päästävät kylmän nopeasti jalkoihin. Aktiivisen liikkujan jalkine.

Pohjan materiaali ja kuviointi on varsin pitävä.

Ennen ostovaihetta kannattaa mitata tarkasti oman jalkaterän pituus ja katsoa taulukosta lähin toimiva kengänkoko. Liian tiukka mitoitus ei ole hyvä, ukkovarpaan tökätessä jatkuvasti kengänkärkeen, - ja toisin liian väljä kenkäkoko ei ole hyväksi kuin talvella, jos haluaa paksumman villasukan jalkaansa.
Robert

Mukavat kengät

Mukavan tuntuiset ja kevyet jalassa. Kenkä on lyhyen käytön jälkeen lämpimämpi kuin ajattelin eli ei kesäkeleille. Pohjalliset ei tahdo pysyä paikoillaan vaan kasautuu kantapään taakse.
Ari Oinonen

Feelmax kuuva

Todella hyvät kengät maastossa.
Vedenpitävyyttä ei vielä päässyt kokeilemaan.
Mutta hyvät kävellä metsällä
Risto

Kuuva 6 paljasjalkakengät

Hyvät kengät kaikin puolin, vedenpitävät ja tilavat, Ostin kokoa 44 sen takia jotta voin laittaa paksumman sukan. Jalkani oikea koko on ~ 43,5. Hyvin on tilaa. Eihä minulla ne vielä kauaa ole olleet, mutta laatu on mielestäni tosi hyvä .
Mallinumero: KA00BK
Tuotenumero: 6417989910321
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.