Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Fascia -duoball, korkki
Fascia -duoball, korkki
Fascia -duoball, korkki
Fascia -duoball, korkki
Fascia -duoball, korkki

Fascia -duoball, korkki

15,90 €
sis. 24 % ALV
Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Soveltuu mm. hierontaan, painantaan, venytykseen ja liikkuvuuden lisäämiseen.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Tuplapallon muoto mahdollistaa nopean ja tehokkaan kivunlievityksen etenkin niskan, selän, hartioiden ja pohkeiden alueilla.

Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Vaikka foamrollerit tarjoavat erinomaisen avun lähes kaikille lihasryhmille, sillä on hankala käsitellä tiettyjä kehon alueita tehokkaasti. Pähkinäpallolla voit pureutua esimerkiksi hartiaseudun ongelmakohtiin tai käsitellä jalkapohjan kalvoja. Tuplapallo on tavallista fasciapalloa vakaampi (ei karkaile). Sillä on helppo käsitellä mm. akillesjänteen aluetta ja selkärangan vierusta.

Soveltuu mm. hierontaan, painantaan, venytykseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Voidaan käyttää lattiaa tai seinää vasten tai suoraan hoitokohtaa painaen. Aluksi voit helpottaa painetta käyttämällä esim. jumppa-alustaa.

Vastuullisesti tuotettu korkkimateriaali on 100% biohajoava, uusiutuva ja kierrätettävä.


Tuotetiedot:

  • Ympäristöystävällinen, 100% biohajoava ja kierrätettävä
  • Hygieeninen ja ihoystävällinen
  • Materiaali: korkki
  • Korkin alkuperä, Portugali
  • Koko: 8 x 16 cm.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: TREE-CORK-DUOBALL
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.