Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Eteerinen öljy, Patsuli, 10 ml

Eteerinen öljy, Patsuli, 10 ml

6,90 €
sis. 24 % ALV
Patsulin tuoksu on sensuelli, makea, rikas ja yrttinen. Tällä eteerisellä öljyllä on rauhoittava, mieltä piristävä ja immuunijärjestelmää vahvistava vaikutus.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Patsuli on Aasiasta lähtöisin oleva yrttimainen kasvi. Patsulin eteerinen öljy höyrytislataan kuivatuista, yleensä fermentoiduista lehdistä. Idässä patsulia käytetään yleisesti vaatteiden ja liinavaatteiden hajustamiseen. 

Patsuliöljyn tuoksu on sensuelli, makea, rikas ja yrttinen. Toisinaan tuoksua kuvaillaan myös miehiseksi. Patsuliöljyllä on mielenkiintoisia ominaisuuksia, sen tuoksu mm. voimistuu ajan myötä ja kesällä patsuli auttaa sinua pitämään hyönteiset loitolla. Tällä eteerisellä öljyllä on rauhoittava, mieltä piristävä ja immuunijärjestelmää vahvistava vaikutus. Kokeile tätä tuoksua romanttisen illan yhteydessä.

Eteerisen öljyn käyttö:

Täytä tuoksuöljylyhty vedellä ja lisää noin 5 tippaa eteeristä öljyä. Sytytä tuikkukynttilä ja aseta se lyhdyn alle. Kun vesi kuumenee ja alkaa haihtua, aromaattinen tuoksu vapautuu huoneilmaan. Huolehdi riittävästä vedestä, jotta öljy ei pääse palamaan pohjaan tai syttymään tuleen. Tuoksuja käytetään usein hieronnan, joogan, meditaation ja aromaterapian yhteydessä, sillä niillä on voimakkaasti mielialaan vaikuttava vaikutus. 


Tuotetiedot:

  • 100 % luonnollinen, eteerinen öljy
  • Käyttötarkoitus: aromaterapia
  • Pakkauskoko 10 ml
  • Patsulin tuoksu
  • Poistaa masennusta ja vahvistaa immuunijärjestelmää
  • Tarkoitettu käytettäväksi tuoksuöljylyhdyssä, ei sovellu hierontaan.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 5117
Tuotenumero: 8906051435117
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.