Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Eteerinen öljy, Frankisensi, 10 ml

Eteerinen öljy, Frankisensi, 10 ml

4,90 €
sis. 24 % ALV
Frankinsensi nostattaa mielialaa, lievittää stressiä, vahvistaa keskittymiskykyä, edistää henkistä tasapainoa ja parantaa luovuutta.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Frankinsensi oli aikoinaan maailman kalleimpia aineita, ja siksi se tunnetaan yhtenä kolmesta kallisarvoisesta lahjasta, jonka itämaan tietäjät toivat Jeesus-lapselle.

Frankinsensin eteerinen öljy höyrytislataan frankinsensi-puun pihkasta.

Frankinsensiöljyssä on raikas terpeeninen pintavivahde ja lämmin, rikas ja makea pohjasävy. Frankinsensi nostattaa mielialaa, lievittää stressiä, vahvistaa keskittymiskykyä, edistää henkistä tasapainoa ja parantaa luovuutta. Frankinsensi sopii hyvin yhteen esimerkiksi santelipuun, sitrusten, basilikan ja pippurin eteeristen öljyjen kanssa.

Eteerisen öljyn käyttö:

Täytä tuoksuöljylyhty vedellä ja lisää noin 5 tippaa eteeristä öljyä. Sytytä tuikkukynttilä ja aseta se lyhdyn alle. Kun vesi kuumenee ja alkaa haihtua, aromaattinen tuoksu vapautuu huoneilmaan. Huolehdi riittävästä vedestä, jotta öljy ei pääse palamaan pohjaan tai syttymään tuleen. Tuoksuja käytetään usein hieronnan, joogan, meditaation ja aromaterapian yhteydessä, sillä niillä on voimakkaasti mielialaan vaikuttava vaikutus. 


Tuotetiedot:

  • 100 % luonnollinen, eteerinen öljy
  • Käyttötarkoitus: aromaterapia
  • Pakkauskoko 10 ml
  • Frankinsesin tuoksu
  • Nostaa mielialaa ja parantaa luovuutta
  • Tarkoitettu käytettäväksi tuoksuöljylyhdyssä, ei sovellu hierontaan.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 5056
Tuotenumero: 8906051435056
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.