Treenitarvikkeet kotiin ja kuntosalille. Aina nopeat ja edulliset toimitukset!
Companion HeavyDuty puukko
Companion HeavyDuty puukko
Companion HeavyDuty puukko
Companion HeavyDuty puukko

Companion HeavyDuty puukko

22,90 €
sis. 24 % ALV
Tehokas ja järeä puukko eränkävijöille, metsästäjille, kalastajille, retkeilijöille sekä sotilaskäyttöön. Erikoissuuri kahva, helppo käyttää käsineet kädessä.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Tehokas ja järeä puukko eränkävijöille, metsästäjille, kalastajille, retkeilijöille sekä sotilaskäyttöön. Erikoissuuri kahva soveltuu isollekin kädelle sekä käyttöön käsineet kädessä. 

Kun puukkoa halutaan iskeä hamarapuolelta tai kahvan päästä, se vaatii suurta lujuutta koko rakenteelta. Companion Heavy Duty on tällaiseen käyttöön oikea valinta. Kahva on injektoitu kolmikerrosmenetelmällä karaan ja poikkeuksellisen paksu terä teroitettu optimaaliseen 27 ° kulmaan (Pohjoismainen teroitus), jotta se säilyttää terävyyden rajussakin kohtelussa maksimaalisen pitkään (normaaleissa puukoissa teroituskulma on yleensä 23°).  

Armeijanvihreän muovitupen pohjassa tyhjennysreikä ja ylhäällä vyökiinnike, jossa kiinnitysmahdollisuus myös nappiin, sekä lisävarusteena saatavaan Twin Holder kiinnikkeeseen, jolla kaksi puukkoa saa vierekkäin vyölle. Tupen voi myös liittää suoraan kaikkien Morakniv Combi Sheath tuppien kylkeen, jolloin kaksi työpuukkoa kulkee yhdessä mukana. 


Tuotetiedot:

  • Terän materiaali: runsashiilinen teräs
  • Kokonaispituus: 224 mm
  • Terän pituus: 104 mm
  • Terän paksuus: 3,2 mm
  • Kokonaispaino 135 g
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta
  • Valmistusmaa Ruotsi.  


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 12210
Tuotenumero: 7391846014584