Suomalainen verkkokauppa / 30 päivän palautusoikeus / Maksuton toimitus yli 150 € arvoisiin tilauksiin Matkahuollon Lähellä -paketilla
Uimakenkä, neopreeni

Uimakenkä, neopreeni

16,90 €
sis. 24 % ALV
Neopreeni on erinomainen materiaali vesiurheiluun, sillä se lämmittää jalkoja kastuessaankin. Loistavat avantouimareille ja kesällä kivikkoisille rannoille.
Toimitus 0-4 arkipäivää
30 päivän palautusoikeus

Neopreeni on erinomainen materiaali vesiurheiluun, sillä se lämmittää jalkoja kastuessaankin. Loistavat avantouimareille ja kesällä kivikkoisille rannoille.

Kumipohjalliset neopreenitossut suojaavat ja lämmittävät jalkoja, varmistaen samalla hyvän pidon märillä lattioilla, laitureilla tai rantakivillä. Uimatossut ovat melkeimpä pakolliset mukavaan avantouintireissuun sekä kesällä kivikkoisille rannoille. Uimakengät sopivat myös sisäkäyttöön, ja suojaavat jalkoja esimerkiksi uimahalleissa ja yleisissä pesutiloissa. Tossun kumipohja lisää pitoa alustasta, ja toimivat erinomaisesti esimerkiksi suppailussa tai muussa vesiurheilussa. Uusi korotettu malli vetoketjulla. 


Tuotetiedot:

  • Neopreeni lämmittää jalkoja tehokkaasti myös kastuessaan
  • Kumipohja
  • Ehkäisee liukastumista
  • Sopii avantouintiin, rannalle, uimahalliin ja vesiurheiluun
  • Unisex-malli.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mirja Liikkanen

Uimakengät

Kengät olivat sopivat, mutta yllättävästi painavammat ja jäykemmät kuin aikaisemminkin käyttämäni. Olin ajatellut ottaa ne mukaan etelään tuntemattomille rannoille, mutta paino jäi mietityttämään. Uskon kuitenkin, että ovat erinomaiset varsinaiseen käyttöyarkoitukseeni eli talviuintiin.
Mallinumero: 32870
Tuotenumero: 6418025328711,-742,-773,-780,-797,-803
Talk about your brand

Tell your customers about your brand. Promote a product, make announcements or share information about your store.