Joulun liikuttavimmat lahjat Treenikamoilta / Tilaa 19.12. mennessä / Pidennetty palautusoikeus
Chute Mag 0,6 l
Chute Mag 0,6 l
Chute Mag 0,6 l
Chute Mag 0,6 l
Chute Mag 0,6 l
Chute Mag 0,6 l
Loppunut

Chute Mag 0,6 l

20 % alennus
15,92 € 19,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 15,92 €
sis. 24 % ALV
Chute Mag juomapullo on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Ainutlaatuinen magneettikorkki mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi ilman roiskeita.
Loppunut

Chute Mag juomapullo on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, niin treeneihin kuin työpöydän ääreen. Ainutlaatuinen magneettikorkki mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi ilman roiskeita.

Uudesta Tritan renew materiaalista valmistettu Chute Mag juomapullo on erittäin kestävä ja tiskikoneessa pestävä. Tritan renew on vähintään 50% kierrätettyä materiaalia, eikä se sisällä lainkaan BPA, BPS tai BPF yhdisteitä. Turvallinen materiaali ei aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja.

Korkki on helppo avata vain puolikkaan kierroksen kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla. Magneetin avulla korkki ei koskaan ole hukassa! Kantta ei tarvitse avata muuten kuin pesua varten. Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on optimoitu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta saat riittävän suuria kerta-annoksia. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat. 

Integroidun kiinnityslenkin avulla pullon mukana kantaminen on helppoa. 


Tuotetiedot:

  • Materiaali: Tritan renew
  • Magneetilla toimiva korkki
  • Paino vain noin 150 g
  • Integroitu kantolenkki
  • 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 2471602060
Tuotenumero: 886798030944,-913,-471